Kvartett blir hvilt

Liverpool kommer til å hvile kaptein Steven Gerrard, Luis Suarez, Martin Skrtel og Glen Johnson når de røde møter Hearts i Europa League torsdag kveld.

Liverpool Echo melder at kvartetten blir igjen hjemme på Merseyside når den øvrige Liverpool-troppen setter kursen mot Skottland senere i dag. De fire spillerne blir hvilt for å være friske og raske når Liverpool møter regjerende ligamester Manchester City i Premier League på Anfield kommende søndag.

Luis Suarez sitt fravær vil ifølge Echo trolig bety at Andy Carroll får starte sin første kamp for sesongen. Lokalavisen skriver at geordiens fremtid i Liverpool fortsatt synes usikker, men Brendan Rodgers akter å benytte spissen enn så lenge det ikke foreligger noe bud i nærheten av Liverpools prisforlangende for Carroll.

Newcastle skal insistere på at de ikke kommer til å øke sitt bud på £12M for Carroll, og Liverpool har ingen intensjon om å selge angriperen for en slik pris.

Echo skriver videre at Daniel Agger kommer til å starte kampen mot Hearts ettersom han er suspendert til søndagens ligakamp mot Manchester City. Avisen forventer også at spillere som Jordan Henderson, Charlie Adam, Jay Spearing og Jonjo Shelvey vil få spille kampen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken