Landslagsmål for Sinclair

Tenåringen fortsetter å treffe nettmaskene, og i kveld sprakk han byllen til det tyrkiske U17-landslaget.

Liverpool-junior Jerome Sinclair (15) sendte England foran i kveldens 4–1-seier i U17-landskampen mot Tyrkia i Northampton.

Målet kom etter 22 minutter, og vertene holdt 1–0 til pause. Etter to raske scoringer av Reece Brown og Kean Bryan i 2. omgang, ledet de hvitkledde plutselig med tre komfortable mål. Senere dunket Spurs-forsvarer Connor Ogilvie spikeren i kista ved å score det fjerde, noe som sørget for at Tyrkias redusering ble forgjeves.

Sammen med Sinclair, startet røde Sheyi Ojo (15) også kampen for ungdomslandslaget.

Dermed står de unge løvene med én seier og ett tap i firenasjonersturneringen St. George’s Park International U17 Tourmanent på hjemmebane, ettersom de åpnet turneringen med å tape 2–3 mot Italia på onsdag.