Låneovergang lite sannsynlig

Liverpool Echo melder at Liverpool ikke skal være villig til å la Stewart Downing forlate klubben før overgangsvinduet åpner i januar.

Liverpool skal ikke ha fått noen henvendelse fra Middlesbrough om en mulig låneovergang for Stewart Downing. Ifølge rapporter ønsker Championship-klubben å hente 28-åringen før lånevinduet i The Football League stenger på torsdag.

Brendan Rodgers skal ikke være villig til å la kantspilleren gå før overgangsvinduet åpner i januar ettersom de røde da kan få solgt den tidligere Aston Villa-spilleren for å frigi midler til å skaffe offensive forsterkninger. En rekke klubber i Premier League sies å være interessert i en permanent overgang.

Selv om Downing vil vurdere en retur til Riverside for å få førstelagsfotball, ønsker han ikke å gi opp sin Liverpool-karriere, men skal være fast bestemt på å kjempe om en plass på laget. For ham selv kan da en låneovergang være en alternativ løsning. Middlesbrough ble kontaktet av Liverpool Echo, men nordøstklubben ønsket ikke å kommentere overgangsspekulasjonene.

Downing forventes å være i Liverpools tropp til Europa League-møtet med Young Boys i morgen.