Låner ikke ut Carroll

Brendan Rodgers sier det ikke er aktuelt for Liverpool å leie ut Andy Carroll, men sier han vil vurdere bud som på alle spillere.

Andy Carroll har blitt linket til en rekke klubber de siste ukene, men ettersom få har råd til å betale noe i nærheten av de £20 millionene Liverpool ifølge pressen krever, har han blitt linket til utlånsavtaler til flere klubber. Brendan Rodgers sier det ikke er noe klubben vil vurdere.

- Mye har blitt skrevet og snakket om han, men først og fremst er Andy en Liverpool-spiller. Å vurdere en utlånsperiode for noen klubben brukte £35 millioner for er ikke noe vi vil vurdere nå, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Det vil være det samme med Andy som med alle andre spillere. Dersom det kommer et bud vil vi se på det som klubb, om det er verdt det for lagets del. Klubben investerte £35 millioner for ham. Folk snakker om han vil kunne passe inn i spillestilen jeg ønsker eller ikke, men dersom du er en klubb og bruker £35 millioner på en spiller vil du like å tro han vil kunne passe inn uansett hvordan laget spiller.

- Han er en god spiller. Han vil slutte seg til troppen neste uke, og så tar vi det derfra, avslutter Rodgers.