LFC bekrefter at Sterling har signert

Liverpool FC bekrefter at Raheem Sterling har skrevet under en ny langtidskontrakt med klubben.

Liverpoolfc.com melder at Raheem Sterling i ettermiddag signerte en ny kontrakt på Melwood, og dermed har bundet seg til Liverpool FC for lang tid fremover.

- Dette er alle 18-åringers drøm. Jeg er bare veldig takknemlig for å være i en så stor klubb som dette, uttaler hovedpersonen selv.

- Det er mye som gjenstår for meg. Jeg har akkurat begynt, som manageren har påpekt. Forhåpentligvis kan jeg prestere enda bedre etter nyttår. Jeg vil forsøke å gjøre mitt beste for laget og fotballklubben, legger han til.

Sterling kom til Liverpools akademi fra QPR i februar 2010, og fikk sin førstelagsdebut for de røde som innbytter mot Wigan i mars i år. Etter at Brendan Rodgers tok over som manager har han blitt fast inventar på førstelaget, og har spilt 25 kamper så langt denne sesongen. I november ble han Liverpools yngste landslagsspiller da han debuterte for England mot Sverige.

- Dette er et nytt positivt steg i riktig retning for denne fotballklubben, i og med at vi har sikret oss et av landets største talenter for lang tid fremover. Forhandlingene var veldig positive, og begge parter opptrådte på en ansvarlig måte for å komme til enighet om vilkår som både Raheem og Liverpool FC kan dra nytte av, uttaler administrerende direktør Ian Ayre.

- Etter sommerferien har også spillere som Luis Suarez, Daniel Agger, Martin Skrtel, Jonjo Shelvey og Suso signert nye langtidskontrakter, noe som er en klar indikasjon på at vi er opptatt av å beholde de spillerne vi tror er viktige for å oppnå suksess på banen. Det viser også den troen spillerne har på vår visjon og lederegenskapene til Brendan Rodgers og alle andre i denne fotballklubben, avslutter Ayre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.