LFC har ansatt ny fysisk trener

Brendan Rodgers har hentet den fysiske treneren Ryland Morgans fra Swansea.

Wales Online melder at Brendan Rodgers har hentet et fjerde medlem av sin stab på Liberty Stadium til Liverpool. Den fysiske treneren Ryland Morgans kjørte i dag treningsøkten med Liverpools førstelag på Melwood.

Da Rodgers kom til Liverpool tok han umiddelbart med seg Colin Pascoe, Glen Driscoll og Chris Davies. Nå slutter altså Morgans seg også til Anfield-klubben. Sistnevnte hadde en stilling som leder for sportsvitenskap på Liberty Stadium, men forlot den posten så sent som fredag.

Morgans jobber også som fysisk trener for det walisiske landslaget. Wales Online skriver at han valgte å forlate Swansea med begrunnelsen at han ønsket «å utvikle sin karriere et annet sted».

Morgans kom tilbake til hjembyen Swansea og Swansea City FC i august 2010, etter å ha jobbet for Fulham. Han var en del av staben da Brendan Rodgers første «svanene» opp i Premier League.

Det virker som Morgans har blitt ansatt i en litt annen rolle i Liverpool enn han hadde i Swansea, i og med at han går inn som en direkte erstatter for fysisk trener Darren Burgess, som nylig forlot sin post.