LFC ønsker Gameiro på lån

Ønskelisten til LFC og Brendan Rodgers er Sturridge, Ince og Gameiro på lån, ifølge Tony Barrett i The Times. Rodgers også interessert i ung midtstopper, mens Cole og Coates kan være på vei ut.

Rett før transfervinduet åpnes hevder The Times at Liverpool vil prøve å sikre seg Kevin Gameiro (25) fra Paris Saint-Germain på lån. Den kvikke angriperen var i utgangspunktet linet opp som et alternativ dersom kjøp av Daniel Sturridge ikke skulle gå igjennom, men de røde vil nå prøve å sikre seg franskmannen for resten av sesongen.

Barrett forventer at overgangen til Sturridge på £12M fra Chelsea vil gjennomføres de nærmeste dagene og at spilleren vil være registrert i tide til søndagens kamp mot Mansfield i FA-Cupen.

Kjøpet av Sturridge vil spise opp mye av transferbudsjettet, men det er fortsatt forventet at Tom Ince vil komme fra Blackpool. Det som holder igjen transaksjonen er uenighet om overgangssum, hvor Blackpool skal forlange £6M. Dersom man ikke blir enige i januar vil trolig Liverpool være klar til å vente til sommeren og da eventuelt betale den kompensasjonen som vil bli bestemt av et tribunal i FA.

Ved siden av Sturridge, Ince og Gameiro skal Brendan Rodgers også være interessert i midtstopperen Nicolas Isimat-Mirin (21) fra Valenciennes. For å skaffe penger til et slikt kjøp kan det bli aktuelt å selge Sebastian Coates, som skal være interessant for de italienske klubbene Napoli, Juventus og Lazio.

Queens Park Rangers skal ha fått avslag på en henvendelse om å hente Coates på lån, da Liverpool kun skal være interessert i å selge for et passende beløp.

The Times tror Joe Cole vil signere for Queens Park Rangers i løpet av januar.