LFC vil søke samtaler med Rodgers

Ifølge The Guardian vil Liverpool be om tillatelse til å snakke med Brendan Rodgers på onsdag, og vil da også trolig ha nye samtaler med Roberto Martinez. Ny manager kan være på plass innen fredag.

Andy Hunter i The Guardian skriver at ingen formell henvendelse er gjort fra LFC angående Brendan Rodgers, men at klubben vil gjøre det på onsdag.

Rodgers sa tidligere nei til å bli intervjuet av Liverpool, men FSG skal nå ha øremerket nordiren som mannen øverst på deres ønskeliste og har tro på at 39-åringen vil forandre mening når han får tilbud om jobben som manager.

Roberto Martinez skal ikke ha hatt nye samtaler med John W. Henry og Tom Werner i dag, men The Guardian tror at det også kan skje på onsdag. Avisen mener imidlertid at det nå er Brendan Rodgers som er den som FSG ønsker mest.

Rodgers skal ha en klausul i sin kontrakt om at han kan gå til en annen klubb mot kompensasjon på £5M til Swansea. Det vil imidlertid kreve at formann i Swansea, Huw Jenkins, går med på at han forlater de helhvite.

«Jeg fikk ikke satt inn klausulen i min kontrakt slik at jeg kunne si til en topp fire klubb at de bare kunne komme å snakke med meg», har manageren på Liberty Stadium uttalt tidligere. «Det gjaldt kun hvis en stor klubb ønsket meg, og formannen mente at det var riktig, slik at klubben vil få noe igjen for det.»

The Guardian forventer at en ny manager vil være klar på Anfrield innen fredag.