Lite spilletid for de utlånte

Liverpools utlånte spillere fikk svært lite spilletid i dagens serierunde. Alberto Aquilani og Joe Cole fikk sene innhopp, mens David Amoo var den eneste som spilte 90 minutter.

Alberto Aquilani kom inn fra innbytterbenken og spilte de siste fire minuttene da AC Milan slo hans gamle klubb, Roma, 2-1 i Serie A. Joe Cole kom inn og spilte de siste seks minuttene da Lille vant 3-0 over Evian Thonon Gaillard på bortebane i Lique 1.

I The Championship satt Peter Gulacsi igjen på innbytterbenken da Hull tapte 2-1 borte mot Leicester. Danny Wilson var ikke i kamptroppen til Blackpool som tapte 3-1 borte mot Reading.

I League One spilte David Amoo hele kampen da Bury klarte 1-1 på bortebane i lokaloppgjøret mot Preston. Den utlånte Liverpool-vingen hadde en finger med i spillet når gjestene utlignet på overtid. Burys mål kom nemlig på en retur etter at Amoo hadde sendt avgårde et susende skudd i tverrliggeren. Amoo noterte seg også for en god avslutning like før pause, som Prestons keeper reddet. Stephen Darby var ikke å finne i Rochdales kamptropp da de tapte 2-0 for Brentford på bortebane.

I League Two ble Toni Brito Silva byttet ut etter 69 minutter da Northampton spilte 0-0 i bunnoppgjøret mot Plymouth hjemme på Sixfields Stadium.

Villyan Bijev satt for aller første gang på innbytterbenken for Fortuna Düsseldorfs førstelag i 2. Bundesliga i dag, men kom aldri innpå da hans klubb spilte 1-1 på hjemmebane mot Eintracht Braunschweig.