Liverpool møter Roma i Boston

Liverpool FC bekrefter at de møter AS Roma i treningskamp på Fenway Park i Boston den 25.juli.

Fenway Park, hjemmebanen til baseballklubben Boston Red Sox, er 100 år i sommer, og Liverpools preseasonkamp mot AS Roma inngår i jubileumsfeiringen. Kampen mot Serie A-klubben skal altså spilles den 25.juli, og vil være en del av Liverpools preseasonturné i USA. Billetter til kampen i Boston vil være i salg fra og med lørdag 28.april. Detaljer om billettsalget finner man på www.lfctour.com fra april måned av. Her vil det også komme detaljer om andre kamper i USA i nær fremtid.

Liverpool har ikke spilt treningskamper i USA siden 2004. Den gangen spilte man kamper i Connecticut, New Jersey og Toronto.

Liverpools tropp vil i sommer begi seg ut på en 12 dager lang turné i Statene, og turen vil inneholde minst to kamper. Anfield-klubbens base vil være i Boston gjennom hele turneen, og laget vil kjøre treningsøkter på Harvard University.

- Vi hadde en flott tur til Asia i fjor, og det blir fint å kunne gi våre fans i USA en sjanse til å se oss spille i sommer, uttaler Liverpool-manager Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Sønnen min, Paul, har arbeidet og spilt fotball i USA, og han har fortalt meg hvor stor interessen er for Liverpool og engelsk fotball er der borte akkurat nå. Vi har spilt noen fantastiske kamper mot Roma tidligere. Jeg tenker spesielt på europacupfinalen i 1984, så dette blir fantastisk, legger han til.

- I løpet av sine 100 år har Fenway Park vært arena for flere store idrettsarrangementer, og en kamp mellom Liverpool og AS Roma – to av verdens mest berømte og respekterte klubber - er en høvelig måte å feire jubileet på. Vi får også vist frem vår arena for et internasjonalt publikum, sier FSG-eier John W. Henry.

- Vi gleder oss til å bringe Liverpool FC til USA og gi våre fans sjansen til å se laget live i sommer, sier Liverpool og FSG-formann Tom Werner.

- Vårt mål er å skape en uforglemmelig opplevelse for våre fans i USA, og bygge en plattform for Liverpool her i Statene, legger han til.

- Det er noen år siden sist vi var på turné i USA, så alle er opprømte med tanke på våre planer for sommeren. Vi jobber tett med vår hovedsponsor Standard Chartered og våre partnere i regionen, for å sette sammen et fantastisk turnéprogram. Forhåpentligvis vil vi nå ut til så mange fans som mulig. Det blir stort å møte AS Roma på Fenway Park. Ikke minst på grunn av at arenaen feirer 100 årsjubileum, uttaler Liverpools administrerende direktør Ian Ayre.

- Fjorårets preseasontur til Asia var en stor suksess takket være responsen fra de lokale supporterne. Vi forventer at supporterne i USA vil gi sine helter en like varm velkomst. Det blir flott å se klubben spille i Statene, og vi ser frem til veldig spennende kamper, sier Gavin Laws hos hovedsponsor Standard Chartered. 

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.