Liverpool res - Blackburn res 2-4

Blackburn var i føringen under mesteparten av denne kampen, selv om Liverpool utlignet to ganger sent i 1.omgang ved Eccleston og NGoo. 3-2 ved pause ble til 4-2 for Blackburn, i en kamp hvor det var greit at gjestene vant men hvor Liverpool vil være skuffet over mange forsvarsfeil.

Liverpool (1-11): Belford, Mendy, Wisdom [kaptein], Sama, McGiveron, Coady, Eccleston (Pelosi 74), Roberts, Ngoo, Adorjan (Silva 60), Sterling.
Innbyttere: McLaughlin, Mersin (gk), Roddan.

Blackburn (1-11): Kean, Henley, Aley, Knowlers, Goulon, O’Connor, Blackman [kaptein], O’Sullivan, Slew, Fernandez, Morris.
Innbyttere: MacLaren, Usai, Hitchcock, Edwards, Osawe.

Rodolfo Borrell gjør to endringer på lagsoppstillingen. Andre Wisdom er tilbake etter å ha mistet Bolton-kampen på grunn av sykdom. Reservelagskapteinen kommer inn på venstrebacken istedenfor skadede Brad Smith. Matty McGiveron får fornyet tillit i midtforsvaret sammen med Stephen Sama. Juniorkeeper Tyrrel Belford vokter målet istedenfor Martin Hansen. Suso er fortsatt ute med karantene.

17-årige Yusuf Mersin, som ble hentet fra Millwall i januar i fjor, får for første gang en plass på reservelagets benk i Premier Reserve League. Juniorlagets tredjekeeper, med kamper for Tyrkia U16 og U17, har vært lenge ute med en kneskade.

8.min: Innlegg fra Morris. Fernandez kommer foran Wisdom, men avslutningen til side for mål. Blackburn har presset Liverpool tilbake i åpningsminuttene.

11.min: Innlegg fra Mendy. En upresset Kean bokser elendig, men ingen røde til å plukke opp nedfallsfrukten.

13.min: Formann Tom Werner ser kampen sammen med Frank McParland.

14.min. Roberts for sen i en takling på Morris like utenfor 16-meteren.

15.min: Frisparket fra Knowles går rett i muren. Han tar også tak i returen, men skyter høyt over.

17.min 0-1 FERNANDEZ: Blackman går til dødlinja og slår hardt inn. Wisdom kommer ikke tett nok oppi. Fernandez er først på det lave innlegget og setter ballen i mål.

19.min: Fra corner header Goulon rett på Belford. Sama taper duellen.

22.min: Sterling utfordrer og fyrer løs. Ballen skifter retning, men ikke mot mål.

22.min: Roberts skyter lavt rett på keeper fra langt hold.

23.min. Slews innlegg treffer McGiveron, men Belford kaster seg og ser ut til å ha grei kontroll.

24.min: Robbie Fowler er på The Academy i Kirkby og ser kampen sammen med U18-trener Mike Marsh.

31.min: Belford er greit ute og avverger et gjennomspill.

32.min: Sterling dribler seg inn i 16-meteren. Avslutningen blir blokkert.

33.min: Slew går fort voldsomt inn i en takling ved midtstreken.

36.min: Nytt farlig innlegg fra Morris. McGiveron får klarert.

38.min: Adorjan prøver på en stikker mot Sterling, men Kean er fint ute og fanger ballen.

39.min: Nytt raid fra kaptein Blackman. Avslutningen skrus over mål.

39.min 1-1 ECCLESTON: Adorjan spiller til Ngoo som dribler to mann og legger tilbake. Eccelston avslutter høyt i nettaket.

40.min 1-2 FERNANDEZ: Lang ball fremover. Belford glipper ballen. Fernandez tar vel vare på returen og setter ballen i åpent mål.

41.min: Ngoo drar seg inn i straffefeltet og blir lagt ned av Henley. Straffespark!

41.min 2-2 NGOO (str.): Ngoo er sikker fra straffemerket.

45.min 2-3 MORRIS: McGiveron klarerer rett i Morris. Blackburn-spilleren fyrer ballen i nota bak Belford.

46.min: Sterling med avslutning.

Pauserapport: En skuffende omgang av Liverpool mot tabelljumbo Blackburn som kun hadde scoret syv mål på tolv kamper før denne kampen. De røde ble presset tilbake i starten, og gjestene tok ledelsen i det 17.minutt. Liverpool skapte lite og hadde kun noen avslutninger fra distanse. Seks minutter før slutt eksploderer kampen med fire mål. Først utligner Eccleston på et flott forarbeid fra Ngoo. Deretter er Blackburn tilbake i ledelsen ved Fernandez når Belford har såpe på hanskene på et langt fremspill. Ngoo utligner fra straffemerket, før McGiveron regelrett byr Blackburn på ledelsesmål til pause. Klareringen gikk rett i motspiller, og Morris gjorde ingen feil.

51.min:
Blackburn slår hardt inn fra sin høyreside og O'Sullivan header fra god posisjon ved bortre stolpe. Heldigvis for Liverpool går ballen på utsiden av nettveggen. Stor sjanse.

53.min: Blackburn får en skuddmulighet fra om lag 20 meter, men Belford er bra med på markkryperen.

58.min: Et ambisiøst forsøk på straffespark fra Nathan Eccleston, men treffer ikke mål.

60.min: Toni Silva inn for Adorjan hos Liverpool.

64.min: Midtstopper Stephen Sama klapper til fra 40 meter(!) og får et herlig treff som går via tverrliggeren og over.

70.min: 2-4 SLEW - Morris slår et godt innlegg fra Blackburns venstreside, Belford og Sama nøler, og den store spissen Slew har en enkel oppgave med å putte ballen i nettet.

73.min:
Liverpools slår en corner og ballen går via en forsvarer hos Blackburn og i egen tverrligger, før ballen kan bli klarert.

74.min: Marc Pelosi inn for Nathan Eccleston.

Mye fint folk som ser på kampen, inkludert managerne Kenny Dalglish og Steve Kean, og også Terry McDermott som opprinnelig er fra Kirkby.

77.min: Roberts skyter på halv volley fra 20 meter, men keeper redder uten alt for store problemer.

81.min. Josh Morris hos gjestene kommer i dommerens bok for en for sen takling.

82.min: Raheem Sterling skyter kjapt sentralt fra 16 meter, men en god meter utenfor.

86.min: Fin forsering av Sterling, da han kommer seg forbi et par forsvarere langs 16-meteren, og avslutter med et bra skudd som ikke er hardt nok eller plassert godt nok til å komme forbi keeper.

90.min: Slew skyter fra hjørnet av straffefeltet, men Belford slår ballen kontrollert ut til corner.

90.min. En frustrert Conor Coady får fortjent gult da han kaster seg inn i en situasjon.

Sluttrapport: Liverpool kan peke på svakt forsvarsspill og feil ved alle fire baklengsmålene, men virket også uinspirert framover da det ble et fortjent tap mot bunnlaget Blackburn. I 2.omgang hadde de røde ballen en del, men virket aldri særlig farlige og det var ingen av elevene til Rodolfo Borrell som synes å være i stand til å ta tak i kampen og inspirere sine lagkamerater. Michael NGoo viste et og annet på topp før pause og Raheem Sterling våknet litt til liv helt mot slutten, men totalt sett var dette skuffende saker fra reservene.