Liverpool res - Everton res 1-1

Liverpool og Evertons reservelag delte poengene broderlig i miniderbyet. Everton tok ledelsen på en Vellios-heading like etter pause. Raheem Sterling utlignet drøye kvarteret før slutt.

Liverpool res: Brad Jones, Jonathon Flanagan, Jack Robinson, Stephen Sama, Andre Wisdom [kaptein] , Conor Coady, Suso, Michael Roberts, Nathan Eccleston, Krisztian Adorjan (Michael Ngoo 58), Raheem Sterling.
Innbyttere: Emmanuel Mendy, Danny Ward, Matthew McGiveron, Craig Roddan.

Everton res: Marcus Hahnemann, Tyias Browning, Ibou Touray, Adam Forshaw (John Lundstram 82), Eric Dier, David Weir, Magaye Gueye, Ross Barkley, Apostolos Vellios (Joao Silva 66), Jose Baxter, Seamus Coleman.
Innbyttere: Adam Davies, Hallam Hope, Sam Kelly.

Rodolfo Borrell gjør kun én endring på laget fra 3-3-kampen mot Sunderland, og det er på keeperplassen. Brad Jones får sin andre reservelagskamp for sesongen. Jon Flanagan og Jack Robinson fortsetter på backene. Michael Roberts og Conor Coady utgjør den sentrale midtbanen med Suso og Raheem Sterling på kantene. Krisztian Adorjan blir liggende bak Nathan Eccleston på topp. Joao Carlos Texeira er ikke med på grunn av skade. Kan fortsatt gå noe uker før portugiseren er klar for spill.

Everton stiller et erfarent mannskap med veteranen David Weir, Marcus Hahnemann, Seamus Coleman, Apostolos Vellios, Magaye Gueye, Jose Baxter og Ross Barkley.

Sol og vind på The Academy i dag. Steven Gerrard, Jamie Carragher og Robbie Fowler er blant tilskuerne.

2.min: Gueye vender opp utenfor 16-meteren og avslutter utenfor.

5.min: Seamus Coleman kommer til dødlinjen og slår inn. Brad Jones slår ballen vekk foran Vellios.

6.min: Hahnemann påpasselig ute  på et gjennomspill mot Sterling.

7.min: Wisdom blokkerer innlegg fra Forshaw til corner. Eric Dier får går umarkert opp på corneren, men header like utenfor. Stor mulighet.

12.min Liverpool har hatt ballen en del nå, men sliter med å bryte gjennom Evertons forsvar.

13.min: Sterling skaffer corner. Ballen havner hos Robinson. Coleman blokkerer innlegget fra spiss vinkel. Ny corner. Flanagan når høyest og header utenfor.

17.min: Sterling spiller vegg med Eccleston før den hurtige kantspilleren avslutter himmelhøyt over.

18.min: Suso drar seg inn i feltet og skur ballen lavt mot Hahnemanns høyre hjørne, men keeper er godt med og redder.

22.min: Everton-spiller ballen på tvers. Baxter skyter løst mot mål.

23.min: Eccelston dribler seg inn i feltet. Hahnemann flott ute og stopper avslutningen.

24.min: Denne gang er det Sterling som er igjennom på venstre, men Hahnemann bruker sin rutine og stopper avslutningen igjen.

25.min: Ballen spretter i Liverpools felt. Dier forsøker å heade, men Jones bokser ut.

27.min: Rutinerte David Weir bryter Adorjans forsøk på gjennomspill.

30.min: Adorjan blir lagt ned av Forshaw. Suso skyter himmelhøyt over på frisparket.

32.min: Wisdom blokkerer innlegg til corner. Ballen spretter i feltet. Dier klinker til via en rød og til ny corner. Liverpool klarerer.

38.min: Sterling dribler seg til dødlinjen. Browning blokkerer til corner. Sterling slår corneren. Hahnemann bokser ut.

42.min: Baxter plukker opp en andreball, men får håpløs treff.

43.min: Flanagan, Suso og Eccleston med flott samspill. Eccleston forsøker å finne Flanagan, men Forshaw kommer først og gir til corner. Hjørnesparket går i klypene på Hahnemann.

45+1.min: Robinson legger inn. Eccleston kommer først, men får ikke skikkelig treff på headingen.

Jevn kamp i vinden i Kirkby. Everton begynte best og fikk en bra sjanse ved Eric Dier. Deretter kunne både Nathan Eccleston og Raheem Sterling gitt vertene ledelsen, men rutinerte Marcus Hahnemann rykket ut og avverget begge avslutningene. Everton har vært farlige på dødballer. Liverpool har vartet opp med bra pasningspill, men Everton prøver å ligge kompakt. Raheem Sterling har vært aktiv på Liverpools venstre side. Stephen Sama har fremvist gode taklinger og klareringer.

46.min: Ingen bytter i pausen. Liverpool setter i gang annen omgang.

48.min: Suso fører ball frem til 16-meterstreken og sender i vei et skudd som går like over tverrliggeren.

49.min: Gueye med et skuddforsøk fra drøye 16 meter. Høyt over.

50.min: 0-1 VELLIOS. Seamus Coleman slår et perfekt innlegg fra høyre, og grekeren Apostolos Vellios header ballen lavt i hjørnet bak Jones.

52.min: Liverpool forsøker å svare, men skuddforsøk fra Roberts og Suso blir blokkert.

54.min. Godt Liverpool-angrep blir ødelagt ved at Krisztian Adorjan ikke klarer å få kontroll på ballen når han får stå umarkert inne i feltet.

57.min: Suso drar opp et flott Liverpool-angrep, men det hele renner ut i sanden.

58.min: Liverpool bytter. Krisztian Adorjan går ut, og Michael Ngoo kommer inn.

59.min: Everton får frispark like utenfor 16-meteren nede ved dødlinja, etter det som så ut som skuespill fra Gueye.

60.min: Tyias Browning pådrar seg gult kort når han stopper en Liverpool-kontring på ureglementert vis.

62.min: Coleman får skyte fra skått hold. Ballen går på tvers av Liverpools målgård, og like utenfor bortre stolpe.

65.min: Everton spiller seg gjennom Liverpools sentrale forsvar ved hjelp av veggspill, men ballen triller til slutt over dødlinja.

66.min: Målscorer Vellios forlater banen. Inn for gjestene kommer portugiseren Joao Silva.

67.min: Jones med en god redning på et skuddforsøk fra Baxter. Etterpå blåses det offside mot innbytter Silva.

68.min: Hahnemann gjør en god rednining etter at Suso finner Sterling.

68.min: Eccleston med et skuddforsøk som Hahnemann redder enkelt.

69.min: Robinson får klarert et farlig innlegg til corner.

72.min: Eccleston med et herlig raid, men innbytter Ngoo roter bort ballen like utenfor Evertons straffefelt.

74.min: 1-1 STERLING. Nytt herlig raid og innlegg fra venstre fra Nathan Eccleston, og Raheem Sterling bredsider ballen kontant i mål fra sin posisjon inne i feltet.

76.min: Jack Robinson klarer ikke å forhindre at Everton får en corner.

77.min: Herlig Liverpool-kontring etter Evertons-corner. Igjen er Eccleston strålende når han legger inn fra venstre til en umarkert Ngoo inne i feltet. Innbytteren bruker litt tid på å ta ned ballen på brystet, og volley-forsøket går utenfor.

78.min: Ngoo skaffer Liverpool et hjørnespark.

79.min: Gueye header unna corneren fra Suso.

79.min: Ngoo er nær ved å vinne en duell med Weir, men Hahnemann får kontroll på ballen.

80.min: Wisdom får gult kort etter en felling bakfra, like etter at dommeren lot en knallhard takling fra Baxter passere.

81.min: Baxter ser at Jones er langt ute, og forsøker seg på en "frekkis".

81.min: Liverpool med et skuddforsøk fra distanse. Ufarlig utenfor.

82.min: Gjestene gjør et bytte. John Lundstram kommer inn for Jack Forshaw.

84.min: Conor Coady skyter like utenfor på et godt innlegg fra Jack Robinson fra venstre.

86.min: Etter å hatt ballen lenge skaffer Jon Flanagan vertene en corner.

86.min: Coady avslutter like utenfor via et Everton-bein. Ny corner til vertene.

87.min: Ngoo med et lavt og hardt innlegg, og Weir gir corner.

89.min: Baxter med et håpløst skuddforsøk fra distanse. Langt utenfor.

90.min: Tre minutter er lagt til.

90+1.min: Coady er ikke oppmerksom når han kan spille fri Sterling alene med keeper, og velger i stedet Ngoo som er blir passet på av to mann! Svakt av Coady.

90+2.min: Suso med en svak avslutning som triller inn til Hahnemann.

90+3.min: Stor sjanse til Liverpool i sluttsekundene etter vakkert forspill av Flanagan og Suso, men Eccleston kommer for kloss opptil Hahnemann etter å blitt frispilt av Ngoo.

Liverpool og Evertons reservelag delte poengene broderlig i miniderbyet. Everton tok ledelsen på en Vellios-heading like etter pause. Raheem Sterling utlignet drøye kvarteret før slutt. Gjestene åpnet annen omgang best, og det var ikke ufortjent når den store grekeren Vellios headet Everton i føringen. Derfra og ut var det imidlertid vertene som dominerte kampen. De røde fikk sin velfortjente utligning når Sterling bredsidet et perfekt Eccleston-innlegg kontant i mål. Liverpool presset på for å ta alle tre poengene det siste kvarteret, og var det laget som ville klart mest. De røde slet med å skape klare målsjanser, men vil likevel være frustrert over ikke å vinne kampen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.