Liverpool U18 - Middlesbrough U18 3-0

God kamp av juniorene som dominerte og viste mye bra angrepsfotball, spesielt i 1.omgang da målene kom ved Trickett-Smith, Lussey og Sinclair.

Liverpools lag: Fulton; Quirk, Jones, Heaton, Maguire; Baio, Lussey, Peterson (O'Hanlon 83.min), Trickett-Smitt (Randall 78.min), Gainford (Brannigan 86.min), Sinclair  Res: Mersin, Cleary.

Middlesbrough: Montgomery, Plews, Welidji, Tinkler, Kitchen, Griffiths (McCarthy 60.min), Morris, Jones, McGlade (O'Neil 46.min), Garrity (Armstrong 72.min), Fewster.

1.omgang:

9.min: Bra innlegg fra Sinclair ute på venstrekanten, men Trickett-Smith kommer ikke over ballen og header over.

15.min: Trickett-Smith slår tilbake fra dødlinjen, svenske Peterson skyter hardt en meter over.

Etter en jevn start har Liverpool startet å dominere når kampen passerer kvarteret.

19.min: 1-0 TRICKETT-SMITH - Sam Gainford kommer fint fri på venstrekanten og slår en dyp cross som går helt til motsatt ving og Kristoffer Peterson. Svensken slår til Daniel Trickett-Smith, som vender pent opp og sender ballen inn ved nærmeste stolperot.

24.min: Frispark fra Nathan Quirk og den store midtstopperen Lloyd Jones header like over.

31.min: Høyreback Quirk spiller fra Sinclair, men spissen skyter over fra spiss vinkel.

34.min: 2-0 LUSSEY - Peterson driver framover, legger tilbake til kapteinen Jordan Lussey som banker ballen i krysset fra 20 meter. Glimrende scoring!

39.min: Jones hos gjestene får gult, etter en av flere dueller med Baio sentralt på midtbanen.

40.min: 3-0 SINCLAIR - Gainford spiller til spissen like utenfor straffefeltet, Sinclair vender seg fri og setter ballen inn helt nede ved stolperoten

En meget bra omgang av Liverpools unggutter, hvor man etter litt forsiktige første ti minutter har kommet med det ene gode angrepet etter det andre. Ikke minst har man kommet fram på sidene ved Gainford til venstre og Peterson og også backen Quirk på høyre, og det har vært noen fine avslutninger av Trickett-Smith, Lussey og Sinclair.

2.omgang:

46.min: McGlade ut og O'Neil inn for Middlesbrough.

57.min: Sinclair header en god cross fra Quirk like over.

60.min: Griffiths ut og McCarthy inn for Middlesbrough.

66.min: Herlig raid av Gainford langs dødlinja, slår tilbake til Quirk men skuddet går via en forsvarer på streken og over. Etter corneren header Jones like utenfor.

72.min: Garrity ut og Armstrong inn for Middlesbrough.

73.min: Store Lloyd Jones kommer igjen høyest på en corner og header knallhardt via tverrliggeren.

75.min: Lussey må ha behandling etter en smell.

78.min: Daniel Trickett-Smith ut og Connor Randall inn for Liverpool.

81.min: Sinclair triller ballen til Lussey, som igjen skyter et godt langskudd men denne gangen like utenfor.

83.min: Kristoffer Peterson ut og Alex O'Hanlon inn for Liverpool.

85.min: Yalano Baio i dommerens bok. som markerer at det er for gjentatte forseelser.

86.min: Sam Gainford ut og Cameron Brannigan inn for Liverpool.

Liverpool fortsatte å dominere i 2.omgang, men var ikke fullt så skarpe foran motstanderens i mål. I den andre enden var keeper Ryan Fulton så vidt nær ballen. Kapteinen Jordan Lussey hadde en god kamp sentralt på midtbanen på en dag hvor mange stod fram. Sam Gainford spilte meget bra, ikke minst etter pause, ute på venstrevingen og tidenes yngste spiller for Liverpool Jerome Sinclair var alltid farlig. I de bakre rekker gir vi pluss til midtstopper Lloyd Jones og høyreback Nathan Quirk.