Liverpool U21 - Chelsea U21 3-3

Serieleder Liverpool U21 er fortsatt ubeseiret i reservelagsserien etter 3-3 mot Chelsea, men de røde vil ikke være fornøyde etter å ha kastet bort en 3-0 ledelse.

Liverpools lag: 1 Peter Gulacsi 2 Jon Flanagan 3 Jack Robinson 4 Stephen Sama 5 Danny Wilson 6 Conor Coady [kaptein] 7 Daniel Pacheco 8 Craig Roddan 9 Michael Ngoo 10 Krisztian Adorjan (16 Joao Teixeira 86) 11 Adam Morgan (15 Marc Pelosi 70)
Reserver: 12 Ryan McLaughlin 13 Daniel Ward 14 Jakub Sokolik

Chelseas lag: 1 Jamal Blackman 2 Todd Kane [kaptein] 3 Alexander Davey 4 Nathan Ake 5 Adam Nditi 6 George Saville 7 Lamisha Musonda (16 Jeremie Boga 46) 8 Conor Clifford 9 Patrick Bamford 10 Billy Clifford 11 Lewis Baker
Reserver: 12 Andreas Christensen 13 Mitchell Beeney 14 John Swift 15 Tika Musonda

Dommer: Simeon Lucas
Linjemenn: Martyn Rawcliffe og Helen Byrne

Liverpool har gjort fem endringer på laget i forhold til forrige kamp mot Wolverhampton.

1.OMGANG

1.min:.Chelsea tar avspark på solfylte Langtree Park.

1.min: Bamford på løp på Chelseas venstreside. Gulacsi fanger det lave innlegget.

3.min: Chelsea får frispark i god posisjon, etter en forseelse av Danny Wilson. Gulacsi fanger det tamme forsøket enkelt.

6.min: Michael Ngoo skaffer Liverpool en corner. Morgan slår corneren på første stolpe. Ny corner til de røde. Denne blir bokset vekk av Chelseas keeper.

7.min: Pacheco skyter via et Chelsea-bein til ny corner.

12.min: Horribelt tilbakespill av Jon Flanagan som blir snappet opp av Bamford, men Peter Gulacsi klarer å få slått ballen unna når Bamford kommer alene med ham. God inngripen av ungareren, etter en forferdelig blemme av høyrebacken.

14. Flanagan med en solid takling av Baker inne i Liverpools felt.

18.min: Adorjan spiller flott fri Morgan, men sistnevnte slår ballen ukonsentrert over dødlinja med en dårlig touch.

21.min: Gulacsi fanger enkelt et innlegg fra høyre fra Musonda.

22.min: 1-0 NGOO. Pacheco legger en corner fra venstre. Danny Wilson går opp og header rett på keeper. Returen setter Ngoo i mål fra kloss hold.

24.min: Krisztian Adorjan setter ballen enkelt i tomt mål etter flott forspill av Michael Ngoo og Adam Morgan. Scoringen blir annullert for offside. Trolig feilaktig.

26.min: Godt innlegg fra venstre av Robinson, men Morgan har ikke kommet inn i feltet tidsnok. Liverpool stresser Chelsea nå.

28.min: Ngoo kommer seg til dødlinja, men innlegget er for høyt for Adorjan.

35.min: 2-0 ROBINSON. Jon Flanagan på raid. Skaffer vertene en corner. Igjen er Danny Wilson frempå med en heading. Den blir reddet på streken, men Jack Robinson setter returen i mål fra kloss hold. En scoring veldig lik den første, bortsett fra at corneren ble lagt fra motsatt side.

39.min: Conor Coady snytes for et klart frispark rett utenfor 16-meterstreken.

45.min: Stephen Sama med en stygg feilpasning, men Chelsea klarer ikke å utnytte kontringssjansen.

45+1.min: Ngoo legger inn til Pacheco. Spanjolen skyter like utenfor bortre stolpe fra en god posisjon inne i feltet.

PAUSERAPPORT:
Chelsea var det førende laget helt til Liverpool tok ledelsen. Deretter har alt handlet om de røde, som har dratt opp det ene gode angrepet etter det andre. Ledelsen kunne således fort ha vært større. Begge scoringene kom på returer etter kraftfulle headinger fra Danny Wilson på to cornere. Veldig like scoringer. Liverpool hadde også en tredje ball i nettet, som trolig ble feilaktig annullert for offside.

2.OMGANG
 46.min: Chelsea har gjort et bytte i pausen. Boga inn for Musonda.

48.min: Ngoo med et svært dårlig skuddforsøk fra 20 meters hold.

49.min: 3-0 ADORJAN. Ngoo med et fikst hælspark til Pacheco. Spanjolen legger inn fra venstre, og Adorjan styrer ballen vakkert i langhjørnet med hodet.

53.min: Godt raid av Bamford for Chelsea, men han sleiver når han skal legge inn i feltet.

55.min: 3-1 BOGA. Innbytter Boga lurer Danny Wilson trill rundt og løper regelrett fra ham med ball i beina, før han setter ballen sikkert i langhjørnet alene med Gulacsi.

57.min: Morgan skyter et par meter utenfor fra 16 meter etter å ha blitt satt opp av Ngoo.

61.min: Gulacsi gjør en meget god redning når han slår et lavt langskudd fra Bamford til corner, etter fint forspill av Clifford.

63.min: 3-2 BOGA. Innbytter Boga herjer med Liverpool-forsvaret, tråkler seg gjennom og scorer alene med Gulacsi. Chelsea er for alvor med i kampen igjen.

65.min: Pacheco kommer seg fri i feltet, men hans avslutning blir reddet på streken. Stor sjanse til vertene.

66.min: Bamford løper fra Liverpools midtforsvar, og felles av keeperen når han runder Gulacsi. Ungareren får gult kort.

67.min: 3-3 BAKER. Baker scorer sikkert på straffesparket.

70.min: Liverpool gjør et bytte. Pelosi inn for Morgan.

73.min: Jack Robinson får gult kort for en vill takling.

76.min: Fullstendig panikk i de bakre rekker hos Liverpool, men heldigvis gjør Gulacsi en god redning på Bakers avslutning fra kloss hold på bakre stolpe.

79.min: Ngoo skaffer Liverpool en corner. Chelsea header unna.

80.min: Pelosi løper opp en mann, men må gi corner.

81.min: Ny corner for Chelsea. Gulacsi bokser unna.

81.min: Saville avslutter utenfor og over.

85.min: Pacheco kommer seg i god posisjon inne i feltet, men hans innlegg blir blokkert.

86.min: Liverpool-bytte. Teixeira inn for Adorjan.

88.min: Innbytter Teixeira med et vidunderlig gjennomspill til Pelosi, som alene med keeper setter ballen svakt utenfor. Enorm mulighet for Liverpool til å avgjøre kampen.

90.min: Jack Robinson header like over på et innlegg fra høyre fra Pacheco.

90+2.min: Bamford får gult kort etter en stygg felling av Coady.

90+2.min: Teixeira kombinerer seg inn i feltet, og får en stor sjanse. Corner for Liverpool.

SLUTTRAPPORT:
Serieleder Liverpool U21 er fortsatt ubeseiret i reservelagsserien etter 3-3 mot Chelsea, men de røde vil ikke være fornøyde etter å ha kastet bort en 3-0 ledelse. Da Liverpool tok ledelsen 3-0 tidlig i annen omgang, virket det som de røde trodde kampen var avgjort og tok foten fra gasspedalen. Den fotrappe innbytteren Boga begynte så å herje med Liverpools midtforsvar, og plutselig hadde gjestene utlignet til 3-3. Liverpool satte innpå portugiseren Teixeira i sluttminuttene, og han bidro til at de røde fikk noen store sjanser til å avgjøre kampen. Den aller største av disse sløste Marc Pelosi bort da han skjøt svakt utenfor alene med keeper.