Liverpool U21 - Fulham U21 3-0

Solid kamp og komfortabel seier hjemme mot Fulham. Scoringer av Joe Cole, som spilte en time, Adam Morgan og Krisztian Adorjan.

Liverpools lag: Gulacsi; McLaughlin, Sama, Sokolik, Wilson; Coady, Roddan; Morgan (Ibe 80), Adorjan (Teixeira 84), Cole (Pelosi 60); Ngoo
Reserver: Ward, Nacho

Fulham er ubeseiret på sine to siste kamper, etter å ha begynt sesongen med to tap. Liverpool ligger som nummer to på tabellen etter en god åpning med to uavgjort og to seire.

Joe Cole er tilbake etter sin hamstringskade, og starter dagens kamp.

Tidligere Liverpool-spiller Lauri Dalla Valle er i Fulhams startoppstilling.

1.omgang

1.min: Joe Cole blir spilt fri på venstrekanten, men prøver en håpløs avslutning når han burde kikket seg rundt etter medspillere i feltet i stedet.

4.min: Det slås langt opp mot Michael Ngoo, men ballen seiler over alle og inn til Fulhams keeper.

6.min: 1-0 JOE COLE. Danny Wilson felles stygt av Lauri Dalla Valle, men dommer dømmer fordel av ballen da Wilsons lange oppspill finner Joe Cole. Vingen dribler av en mann før han setter ballen kontrollert i langhjørnet fra 16 meters hold.

10.min: Joe Cole spiller fri Michael Ngoo. Spissen slår på tvers av feltet til Adam Morgan, som setter ballen utenfor fra god posisjon. Stor sjanse til å øke til 2-0.

12.min: Adam Morgan felles ute på høyrekanten. Frispark til Liverpool i god posisjon like utenfor 16-meteren, ikke langt fra dødlinja.

13.min: Ngoo header frisparket i bakhodet til en Fulham-spiller og til corner.

13.min: Danny Wilson med en god heading på corneren, men Fulhams keeper får en hånd på ballen.

16.min: Adorjan spiller en god ball til Cole. Vingen forsøker å finne Ngoo inne i feltet, men innlegget blir klarert av en Fulham-forsvarer.

31.min: Morgan spiller fri Ngoo med en nydelig pasning, men den lange spissen tar seg litt for god tid og en Fulham-forsvarer rekker tilbake og blokkerer skuddet fra 16 meters hold.

31.min: Joe Cole med et hardt innlegg inn i feltet. Vingen har haltet litt rundt etter at han falt forkjært for noen minutter siden.

36.min: Gjestene med et farlig innlegg fra høyre. Ballen treffer Sokolik, og Liverpool får klarert.

37.min: Fulham med et par avslutningsforsøk, men de røde får ryddet unna.

38.min: Morgan finner Ngoo inne i feltet, men spissen blir fratatt ballen av en Fulham-forsvarer når han skal prøve å tråkle seg fri.

39.min: Morgan skyter godt like utenfor fra skrått hold, etter godt forarbeid av Sokolik og Adorjan.

40.min: Ngoo skyter over fra 17-18 meter.

41.min: Ngoo skaffer Liverpool et frispark nede ved dødlinja. En meter utenfor straffefeltet.

42.min: Morgan legger frisparket inn i feltet. En Fulham-forsvarer header til corner.

42.min: Sokolik er nær ved å heade Coles corner i mål, men Fulhams keeper får en hånd på ballen i siste liten.

En livlig åpning på kampen, der Joe Cole ga Liverpool ledelsen på en flott avslutning allerede etter seks minutters spill. Hjemmelaget fortsatte å presse på, og skapte et par sjanser, før kampen på mange måter døde hen. En kvarters periode midtveis i omgangen skjedde det svært lite foran målene, før Liverpool igjen satte inn en offensiv mot slutten av omgangen. Fulham har hatt svært lite å by på fremover på banen, og Liverpools ledelse til pause kunne fort ha vært større.

2.omgang

47.min: Fulham kommer fram helt til dødlinjen på sin høyreside, men det harde og flate innlegget går forbi alt og alle inne i feltet.

58.min: 2-0 ADAM MORGAN. Coady triller ballen til Morgan, som skjærer innover mot et ryggende forsvar og klinker ballen hardt i hjørnet fra 20 meter.

59.min: Forsvaret til Fulham rygger igjen, og Adorjan benytter sjansen til å fyre løs fra 16 meter, men keeper redder det harde skuddet.

60.min: Som avtalt går Joe Cole av banen etter en time og blir erstattet av Marc Pelosi.

63.min: Roddan får hodet på en corner, men ballen når bare nesten Coady dypt inne i feltet.

80.min: Adam Morgan ut og Jordon Ibe inn for Liverpool.

81.min: 3-0 KRISZTIAN ADORJAN. Ungareren spiller vegg med Pelosi og skyter via en forsvarer og ballen triller over streken. Kan ble vurdert som et selvmål.

84.min: Adorjan byttes ut med Joao Carlos Teixeira.

86.min: Fulham på en sjelden visit i nærheten av Liverpools straffefelt, men skuddet fra 16 meter går via Wilson og til corner.

90.min: Liverpool får et par cornere og på den siste får Pelosi headet farlig mot den bortre stolpen, uten at det blir tellende resultat.

Craig Roddan fikk gult kort i 2.omgang.

En meget komfortabel seier for et solid Liverpool som ikke hadde noen problemer med heller bleke gjester fra London. Peter Gulacsi hadde knapt en redning å gjøre hele ettermiddagen. Etter en nokså tam første time hvor de røde kontrollerte kampen og Joe Cole hadde noen fine touch og en pen scoring, åpnet kampen seg mer den siste halvtimen. Fulham prøvde å komme litt framover, samtidig som Liverpool spilte hurtigere og begynte å åpne opp forsvaret til de tilreisende. De røde hadde vært farlige på cornere, men nå viste man også tendenser til å spille seg igjennom. Det siste målet var et eksempel på det, etter at Adam Morgan først hadde øket ledelsen med et godt skudd.

Vi vil også legge ut en spillerbørs senere i kveld.