Liverpool U21 - Man City U21 2-2

Liverpool U21 spilte 2-2 mot Man City U21 i Kirkby. Marc Pelosi nettet det første og siste målet i kampen. Citys to scoringer kom etter straffespark. Liverpool snytt for ellevemeterforsøk.

Liverpool: Stephens, Wisdom, Robinson (Smith 35), Sama, Sokolik, Coady [kaptein]. Ibe (McLaughlin 79), Roddan, Ngoo, Adorjan, Pelosi.
 Ubenyttede reserver: Belford, Teixeira, Sinclair.

Manchester City: Johansen, Wabara, Helan [kaptein], Barry (Drury 84), Kennedy, Huws, Rusnak (Lopes 36), Suarez, Mayfuila, Scapuzzi, Sinclair (Nimley 76).

Adam Morgan, nyervervelsen Samed Yesil, Danny Ward og Peter Gulacsi er ikke aktuelle på grunn av landslagsoppdrag. Suso er fortsatt suspendert. Jamie Stephens får sin første kamp mellom stengene på dette nivået. Andre Wisdom spiller ute på høyrebacken. Marc Pelosi har kommet inn på venstrekanten på midtbanen. Ryan McLaughlin er tilbake etter skade. Nord-iren sitter på benken. Blant innbytterne finner vi også 15-årige Jerome Sinclair.

Manchester City stiller med førstelagsspillerne Gareth Barry og Scott Sinclair.

1.omgang

5.min: Fint gjennomspill fra Adorjan. Pelosi sklir i det han skal avslutte. Skuddet går utenfor.

10.min: Sinclair spiller til Scapuzzi som avslutter utenfor. God mulighet.

11.min: Scott Sinclair er igjennom og lobber ballen over en utrusende Stephens. Sama får en tå på ballen som går over mål og til corner.

15.min: Fint samspill mellom Adorjan og Ngoo. Avslutningen fra Ngoo blokkeres.

24.min: Coady ser ut som han blir lagt ned i feltet, men dommeren vinker står godt plassert uten å reagere. Tv-bildene vser nesten ingen kontakt. Dessuten var hendelsen akkurat utenfor 16-meteren.

30.min: Sokolik klarerer rett til Rusnak som dribler av noen spillere før han avslutter like utenfor.

30.min: Rusnak pådro seg en skade i avslutningsøyeblikket og må gi seg for dagen. Jack Robinson får seg også en smell.

34.min 1-0 PELOSI: Coady spiller til Adorjan som legger inn. Pelosi kan bredside ballen i nærmest åpent mål.

35.min: Jack Robinson må gi seg med skade. Brad Smith kommer inn på venstrebacken.

36.min: Også Rusnak må også ta kvelden. Spilleren klarer omtrent ikke å tråkke ned på foten. Lopes kommer inn.

37.min: Stephens kaster seg ut på et frisparkinnlegg og skaller sammen med Kennedy. Begge spillere får kuttskader i ansiktet. Stephens bandasjeres opp, mens Belford varmer opp på sidelinjen.

44.min: Hughes på vei igjennom. Roddan takler klønete og får straffespark i mot.

44.min 1-1 MAYFUILA: Scott Sinclair skyter i stolpen fra straffesparket. Mayfuila setter returen i det åpne målet. Scoringen burde ikke ha vært godkjent da målscoreren var for tidlig inn i feltet.

45.min: Tilleggstid: 5 min.

45+2. min: Sinclair avslutter svakt på Stephens.

45.+4.min: Sokolik blokkerer avslutning.

Pauserapport: Lagene går til pause med 1-1 i en jevnspilt kamp. Manchester City stiller med et mer rutinert lag og har vært det mest sjanseskapende laget. Hjemmelaget har derimot vært effektive og tok ledelsen ved Marc Pelosi på et utsikt angrep med Coady og Adorjan også involvert. Man City fikk straffe da Roddan la ned Hughes i feltet. Sinclair satte forsøket i stolpen, men Mayfuila var påpasselig frempå ved returen. Stephen Sama har vært godt i midtforsvaret, mens Michael Ngoo har vært bevegelig på topp og skapt noen problemer for City.

2.omgang

49.min: City presser på og kommer til noen skuddforsøk, men Liverpool får blokkert.

53.min: Frispark. Adorjan slår inn. Coady header utenfor ved bortre stolpe.

54.min: Forsøk på gjennomspill. Ngoo er nesten på vei igjennom, men Helan bryter.

55.min: Adorjan hopper inn i en takling med knottene først, men unnslipper gult kort.

58.min: Ibe drar seg inn i feltet. Kantspilleren skubbes til side, men dommeren blåser ikke straffespark. City-spilleren var ikke interessert i ballen.

66.min: Innlegg. Wisdom forstyrrer nok til at Mayfuila ikke får skikkelig treff på headingen fra kort hold.

68.min: Sama obstruerer Suarez, og dommeren gir straffespark.

68.min: Sama får gult kort for protester.

69.min 1-2: SUAREZ (STR): Suarez tar straffesparket selv. Scorer!

73.min: Suarez avslutter i nettveggen.

73.min: Tøff takling av Coady ender i gult kort.

76.min: Godt innklegg fra Pelosi. Ngoo når ikke opp på headingen

76.min: Nimley for Sinclair.

78.min: Adorjan spiller til Pelosi. Amerikaneren drar seg fri og avslutter utenfor bortre stolpe fra skrått hold.

79.min: McLaughlin for Ibe.

81.min: Wabara skyter rett på Stephens.

83.min 2-2 PELOSI: Ngoo er sterk i kroppen, vender opp, rykker i fra og slår inn. Pelosi er ved første stolpe. Ballen blokkeres først, før han får satt ballen i mål fra kloss hold

84.min: Drury for Barry.

87.min: Adorjan nær ved å få ballen gjennom til Ngoo.

90.min: Roddan takler Nimley i avslutningøyeblikket.

90.min: Tilleggstid: 3 min.

90+2.min: McLaughlin rives ned på kanten av 16-meteren

90+2.min: Citys kaptein Helan få gult kort for forseelsen.

90+2.min: Frisparket slås inn. Citys keeper bokser ut. Avslutningen fra McLaughlin blokkeres av egen spiller.

Sluttrapport: I en underholdende kamp på The Academy i Kirkby endte det 2-2 mellom Liverpool U21 og Manchester City. Marc Pelosi ble dagens mann for Liverpool. Amerikaneren nettet kampens første og siste mål. Manchester City utlignet på retur fra straffespark, før de tok ledelsen etter nytt ellevemetersforsøk. Minutter tidligere ble Jordon Ibe snytt for straffespark i en tilsvarende situasjon. Rodolfo Borrells mannskap sikret ett poeng da Michael Ngoo gjorde et godt forarbeid da Marc Pelosi kunne nette fra kloss hold. Spissen lagde flere problemer for Citys forsvar, og veien kan være kortere til førstelagstroppen enn noen gang med kun Suarez og Borini som reelle førstelagsalternativ. Liverpool opptrådte disiplinert og gjorde en god kamp mot et mer erfarent mannskap.