Liverpool utelukker Defoe-kjøp

Representanter for Liverpool avviser at Merseyside-klubben har forsøkt å hente Jermain Defoe fra Tottenham.

Kenny Dalglish har sagt at Liverpool verken vil kjøpe eller selge i dette transfervinduet, men tror vi ham helt?

Signaler er at de røde kan være villig til å gjøre business dersom det åpner opp avtaler som inntil nå synes å ha vært lukket. 

Snaut halvannen time før overgangsvinduet stenger, kommer bekreftelsen på at Liverpool ikke har forsøkt å hente Tottenham-spissen Jermain Defoe

- Det ligger ingenting i de ryktene. Vi har ikke lagt inn bud på Jermain Defoe, fastslår en representant for Liverpool overfor ESPN.

Mer om Jermain Defoe: Engelskmannen er ikke med i troppen til Tottenhams hjemmemøte med Wigan i kveld. Ryktemakerne vil muligens benytte muligheten til å "observere" ham i nærheten av Anfield, men fra Tottenham-hold meldes det om at spissen er ute med en hamstringskade.

Sotirios Kyrgiakos får et gjensyn med engelske fotballbaner. Midtstopperen har undertegnet en utlånsavtale med Sunderland, og 32-åringen blir på Wearside ut sesongen.

Spekulasjonene rundt Jermain Defoe har sirkulert i hele dag, men den profilerte agenten Phil Smith avviser i et intervju med Talksport at Tottenham-spissen er aktuell for Liverpool.

Eks-røde er også i ferd med å bytte beite i dag. Djibril Cissé er klar for Queens Park Rangers - overgangen skal være verdt £4 millioner - mens Sotirios Kyrgiakos er på vei til Sunderland. Grekeren blir etter alle solemerker lånt ut fra tyske Wolfsburg.

Guillem Balague hos Sky Sports News sier at Tevez definitivt ikke er aktuell for Liverpool.

Kl 13.00 sier Sky at Milan har begynt å prate med Carlos Tevez igjen, da trolig med tanke på en permanent overgang. 

Sky nevnte tidligere at Demba Ba kunne bli et overraskende siktemål for Liverpool i 12. time, men det ryktet synes å være mildt sagt lunkent for øyeblikket.

Den 21-årige keeperen Martin Hansen kan være på vei til Viborg og signere en 18 måneders avtale.

Denne saken vil oppdateres kontinuerlig når det skjer noe/ryktes noe, om Liverpool og transfers.