Lucas drømmer om cupmedalje

Lucas Leiva vil kvalifisere til en vinnermedalje i Carling Cup dersom Liverpool slår Cardiff i finalen på Wembley. Den nå populære brasilianeren takker igjen for all støtte.

Lucas er tilbake på Merseyside for å fortsette sin gjenopptrening etter korsbåndskaden han fikk mot Chelsea i kvartfinalen av Carling Cup. 25-åringen vil være til stede på Wembley og håper at hans lagkamerater kan skaffe ham en vinnermedalje.

- Jeg synes det vil være en passende belønning for det harde arbeidet som alle har gjort og for at vi har tatt turneringen virkelig seriøst, sier Lucas til LFC Magazine.

- Det vil være spesielt viktig for meg siden jeg ble skadet i Carling Cup. Forhåpentligvis kan jeg få en medalje på Wembley og jeg vil bli virkelig glad om så skjer.

Etter å ha slitt med å bli akseptert av fansen er brasilianeren nå en meget populær spiller blant helrøde fans, hvor han har fått en egen sang som en stadig kan høre på The Kop.

- Da jeg ble skadet fikk meg masser av positive meldinger fra fans og jeg vil gjerne takke for det, fortsetter lysluggen. – Det har hjulpet meg til å være sterk og arbeide videre.

- Jeg var ikke klar over at folk brydde seg så mye og det er veldig hyggelig for meg. Det er slikt som gir en ekstra motivasjon.

- Det er den første alvorlige skaden jeg har i min karriere, slik at det var godt å få alle disse lykkeønskningene. Fansen var en av grunnene til at jeg besluttet å komme tilbake fra Brasil da jeg ønsket å være nærmere dem og mine lagkamerater.