Lucas håper å rekke sesongstarten

Lucas Leiva slår fast at det er for tidlig å si om han blir kampklar til de første Europa League-kampene, men brasilianeren legger ikke skjul på at håpet lever i så måte.

- Jeg vil komme tilbake på det nivået jeg var på, for jeg jobber veldig hardt med rehabiliteringen og lagkameratene mine vil hjelpe meg, uttalte Lucas under dagens pressekonferanse på Anfield.

- Jeg må bare være tålmodig igjen. Mye av livet mitt i Liverpool har handlet om akkurat det, fortsatte midtbanespilleren.

- Jeg er fortsatt i en rehabiliteringsfase. Jeg har trent sammen med laget noen dager, men har fortsatt en lang vei å gå og mye arbeid foran meg. Jeg er imidlertid glad for at jeg er i stand til å trene, og jeg ser frem til den nye sesongen.

- Jeg forsøker å ha fremgang i rehabiliteringen hver uke. Det er fortsatt fire eller fem uker til sesongen starter med kamper i Europa League, så det er for tidlig å slå fast om jeg blir klar til de kampene eller ei. Men jeg ser frem til å starte sesongen, og være i stand til å spille kamper.

- Jeg ser også frem til å møte spillerne som kommer tilbake etter EM. Jeg tror alle er veldig, veldig spente på den nye sesongen.

- Vi spillerne er veldig godt fornøyd med måten vi har trent på og treningsøktene så langt. Vi har en ny manager, så jeg tror alle vil forsøke å imponere ham for å komme med på laget. Det viktigste er imidlertid at vi bygger en sterk tropp, for vi har mange kamper som skal spilles i løpet av en sesong. Jeg tror alle vil få sjansen til å bevise at de holder mål.

- Det er alltid vanskelig å se kamper på TV, og spesielt på et tidspunkt der jeg virkelig trivdes med å spille fotball med stor selvtillit. Det var også vanskelig fordi jeg aldri har hatt en så alvorlig skade tidligere. Nå håper jeg bare at jeg slipper å få flere slike skader.

- Nå trener jeg hver dag, og kjenner på hvordan det føles. Jeg blir bedre. Jeg antar det er hovedsaken nå, og så holder jeg meg forhåpentligvis skadefri resten av sesongen.