Lucas imponert over Shelvey

Lucas Leiva synes Jonjo Shelvey har vært god i treningskampene for Liverpool i sommer. Han tror midtbanespilleren vil bli en nyttig tilvekst for laget denne sesongen.

Jonjo Shelvey, Jose Enrique, Martin Skrtel og Jay Spearing fikk flest spilleminutter under Liverpools tre preseason-kamper i Nord-Amerika. Kvartetten var på banen i totalt 167 minutter hver. Lucas Leiva er imponert over det Shelvey presterte.

- Jonjo er en ung spiller, men han har vært med oss i to eller tre sesonger, så vi har sett hver dag at han besitter mye kvalitet. Jeg tror han blir en veldig god spiller for denne klubben, sier Lucas Leiva til Liverpoolfc.com.

- Han har imponert veldig under pre-season. Jeg ser frem til å hjelpe ham når han ønsker det. Forhåpentligvis vil han bli en flott tilvekst denne sesongen.

- Mitt råd til ham er å fortsette å jobbe hardt. Når han får sjansen, så må han forsøke å ta vare på den. Han har litt erfaring allerede. Han spilte noen kamper forrige sesong, så jeg tror ikke han vil få problemer når han får sjansen – og jeg skal prøve å hjelpe ham ute på banen.