Lucas Leivas femårsplan

Lucas Leiva tror at Liverpool kan være med å kjempe om ligatittelen innen fem år. Det er en ny optimisme i klubben under Brendan Rodgers.

- Om fem år kan jeg se at vi oppnår mye, sier Lucas Leiva til diverse supporternettsteder.

- De foregående tre eller fire årene har vært meget vanskelige. Det var en vanskelig tid, men vi skal begynne å oppnå noe. Vi må ha den drømmen (om å vinne ligaen) i tankene. Alle her jobber for å gjøre det en dag. Vi vet at det ikke er mulig for øyeblikket.

- Men dere har sett at spillere som Suarez og Daniel Agger har signert nye avtaler og forpliktet seg til klubben. Det viser hvor mye disse spillerne har troen.

- Jeg tror ingen ville ønsket å bli værende i en kubb de ikke tror kan vinne noe, spesielt utenlandske spillere. Hvis du er så mye borte fra bostedet og familien, ønsker du å ha en god karriere.

- Om fem år håper jeg at vi kan vinne ligaen og kanskje Champions League. Hvorfor ikke? Vi må ha troen på det. Denne klubben har allerede vist mange folk hva vi er kapable til. Hvorfor kan vi ikke komme tilbake?

Brendan Rodgers har tidligere uttalt at han har brukt Lucas Leiva som speider under midtbanespillerens skadeopphold.
- Da jeg ble skadet, snakket jeg med ham. Han spurte om jeg ville reise til noen kamper sammen med staben hans, bare for at jeg skulle være en del av spillet og fortsatt se på det taktiske. Når du er skadet, kommer du deg ikke ut. Du er ikke med på treningsøkter. Du føler deg utenfor laget og fotballen, så han spurte meg om jeg ville det. Det var godt.