Lucas og Cole tilbake mot Southampton

Brendan Rodgers sa på sin pressekonferanse på Melwood i dag at Lucas Leiva og Joe Cole vil være tilbake i troppen til kampen mot Southampton. Cole har hatt scan på en skade, som viste seg å være ok.

Joe Cole var ikke inkludert i Liverpools tropp til kampen mot Tottenham i går på grunn av en skade.

- Det står bra til med troppen. Joe Cole vil være tilbake til kampen mot Southampton. Han gjennomgikk en scan på en skade, og det viste seg at alt var i orden, så han burde være tilgjengelig igjen til helgens kamp, fortalte Rodgers til pressekorpset.

- Lucas Leiva vil også bli inkludert i troppen til Southampton-kampen. Det er gode nyheter, for han har jobbet veldig, veldig hardt. Han har vært tilbake i trening noen uker nå, og spilte en time for reservelaget i forrige uke. Han har sett bra ut på trening denne uken, og vi ser frem til å ha ham tilbake på laget, fortsatte Liverpool-manageren.

Lucas har ikke spilt kamp siden 26.august på grunn av en lårskade.

- Lucas ser virkelig frem til å bli inkludert i troppen igjen. Han har jobbet standhaftig med rehabiliteringen. Vi skal få ham i gang litt om litt, og sørge for at det skjer til riktig tid.

- Han hadde trent noen uker før han spilte reservelagskampen. Han så veldig bra ut i den kampen, og nå har han fått en uke til med trening. Jeg tror ikke han kan nå lenger med kun å trene nå.

- Neste steg er å spille kamper, så forhåpentligvis vil han få muligheter til å spille og forbedre formen sin i løpet av de neste par ukene.

- Psykisk er Lucas en tøff gutt. Han er veldig psykisk sterk, og ser nå frem til å hjelpe laget.

- Dette gir oss et stort løft, for han er fullt klar over hva vi forsøker å oppnå her. Han har gått og sparket småstein en stund nå, og ønsket å hjelpe lagkameratene sine og troppen. Jeg er henrykt over å ha ham tilbake.

- Han er en fin fyr, og tilfører laget mye, både på og utenfor banen. Det er strålende å ha ham tilbake i troppen.

- Ellers er alle ved godt mot, og vi ser virkelig frem til helgens kamp, avsluttet Rodgers.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.