Mackay stolt over spillerne

Den 40-årige manageren, med samme fødeland som Kenny Dalglish, føler ikke at en skal finne den skyldige blant Cardiff-spillerne, men heller si seg stolt over prestasjonen.

Cardiff-manager Malky Mackay nektet å legge skyld på noen av spillerne etter å ha tapt straffesparkkonkurransen på Wembley. Skotten ville heller ikke høre noe om at Anthony Gerrard, som brant Cardiffs avgjørende straffe, var lagets store synder. 

- Det er ingen grunn for meg å si noe spesielt til Anthony. Jeg har fortalt hele spillergruppa at jeg er ufattelig stolt over prestasjonen i finalen, forklarte Mackay ifølge Daily Star.

- Han føler det nok like mye som alle andre i klubben, men det handler laget, ikke det individuelle. Alle står side om side, og ingen skylder på noen for tapet.

Nå vil manageren snu fokuset til spillerne mot den resterende delen av sesongen. Cardiff ligger på sjetteplass i Championship, en plass som kvalifiserer til playoff-plass, men lag som Brighton & Hove Albion og Middlesbrough jager like bak med kun målforskjellen som hinder.

- Oppmerksomheten vår siktes nå på ligaspill og de 14 resterende kampene. Vi halter litt i serien nå, men vi vil gjøre vårt beste i sesongavslutningen.