Managerne toner ned Suarez-kritikk

Brendan Rodgers og Michael Laudrup forsøker å tone ned Ashley Williams sin kritikk av Luis Suarez, i et forsøk på å dempe gemyttene foran søndagens kamp på Liberty Stadium.

Swansea-stopper Williams retter kraftig skyts mot Suarez i sin rykende ferske bok, noe som overrasker Liverpool-manager Rodgers.

- Jeg har snakket med Ash, og Ash har snakket med Luis, så det er ikke noe problem mellom de to, forsikrer Rodgers overfor Press Association.

- Når jeg så kommentarene ble jeg overrasket, for i min tid i Swansea kjente jeg Ash som en virkelig god kar, som var intelligent og moden, og en god fotballspiller. Etter at jeg leste kommentarene snakket jeg med ham, og fikk den fulle forklaringen på hvordan dette havnet i boken, og han var veldig raskt ute med å be om unnskyldning for det, fortsetter Liverpool-manageren.

- Unnskyldningen er gitt og akseptert. Det finnes ikke noe problem, og jeg er sikker på at de to spillerne vil ta hverandre i hånden på søndag, og komme seg videre.

Swansea-manager Michael Laudrup tror heller ikke at det vil bli problemer mellom Williams og Suarez i kampen på søndag.

- Vi kjenner alle til Luis Suarez, og Ashley Williams virker utvilsomt å kjenne til ham. Jeg ble ikke overrasket over kommentarene, for det er ikke noe som overrasker meg i fotball.

- Det har vært mange kommentarer om Suarez, ikke bare fra Swansea, men mange klubber. Men det er en dommer og tre andre dommerassistenter tilstede, og de må håndtere kampen.

- Det viktige er at våre spillere holder seg innenfor regelverket, og det er jeg 100% sikker på at de vil gjøre, og vi vil forsøke å vinne denne kampen. Jeg har ingen problemer med at Ashley Williams skal spille mot Luis Suarez. Ingen problemer i det hele tatt.

- Det handler ikke bare om en mann. Vi er alle enige i at Suarez er en mann å se opp for, fordi han har gjort 70 eller 80% av målene deres. Men han er bare en del av et hele. Vi må også følge med på folkene som slår pasningene, og stoppe servicen han får. Han vil få sjanser, og han vil skape ting. Det eneste vi kan gjøre er å holde et godt øye med ham, og ikke slippe ham av syne. Han er en dyktig spiller. Det er bare å studere utligningsmålet mot Chelsea for å se at han er veldig smart. Han er en målscorer som har et instinkt for hvor ballen vil komme. Men vi vet alt om ham.

Swansea vil ha Ki Sung-Yueng og Kyle Bartley tilbake i troppen. Midtbanespiller Ki spilte ikke mot Newcastle grunnet hamstring-problemer, mens forsvarer Bartley er tilbake etter en langvarig lårskade.

Målvakten Michel Vorm vil være ute et par uker til med en lyskeskade, mens spissen Danny Graham, forsvarer Ben Davies og Luke Moore har vært syke, men rekker trolig kampen.