Mancini varsler endringer hos City

Manchester City-manager Roberto Mancini vil gjøre flere endringer på laget som tapte 0-1 mot Sunderland i går. Kampen mot Liverpool kommer kun to dager senere.

Roberto Mancini hadde foretatt seks endringer i startelleveren mot Sunderland. David Silva og Sergio Agüero var henvist til benken. Backene Pablo Zabaleta og Alexandar Kolarov fikk sjansen istedenfor Micah Richards og Gael Clichy, mens Mario Balotelli ikke ble risikert grunnet en ankelskade. Spissen er sannsynligvis tilbake mot Liverpool i morgen.
- Jeg skiftet ut seks eller syv spillere fordi jeg stoler på alle mine spillere. Og dersom jeg skifter ut seks eller syv spillere, vet de også hva de skal gjøre på banen, sier Roberto Mancini til Daily Mail.

- Det er umulig å bruke de samme spillerne fordi vi spiller to kamper på 48 timer.

Manchester City tapte overraskende 0-1 mot Sunderland.
- Vi misbrukte en stor mulighet, en stor mulighet til å gå fra Manchester United med tre poeng. Jeg synes vi kastet tre viktige poeng ut av vinduet. Det var viktig, men nå er kampen over. Vi kan ikke gjøre noe med det. Men samtidig, da vi kom tilbake til Manchester, må vi tenke positivt foran neste kamp og for fremtiden.

- Vi spiller igjen ganske snart. Vi bør ha god konsentrasjon foran neste kamp. Vi har 45 poeng og har scoret 53 mål. Jeg tror vi trenger ytterligere 45 poeng i andre halvdel av sesongen.

- Jeg vet ikke hvor mange sjanser vi skapte, men vi må rette oppmerksomheten mot situasjoner hvor vi fikk tre eller fire kontringer i mot. Et topplag kan ikke få slike situasjoner i mot, kanskje én, men ikke tre eller fire.

- Vi forsøkte å score, men noen ganger må du forstå at det er kamper hvor du ikke kan score. Du kan ikke gjøre noe. I slike stunder må vi må vi holde på det – ett poeng er bedre enn null.

Liverpool vant 3-1 hjemme mot Newcastle.
- De er i god form, men alle lagene er i god form. Vi er i uheldige for tiden, men det kan endre seg på to dager.

Manchester Citys lag mot Sunderland: Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov (Richards 67); Johnson, Barry, De Jong (Agüero), Nasri (Silva 55); Yaya Toure; Dzeko.
Ubenyttede reserver: Pantilimon, Savic, Clichy, Milner.