Mange samtaler med Andy

Brendan Rodgers kunne fortelle på dagens pressekonferanse at han har hatt mange samtaler med Andy Carroll, og at en måtte se hva som skjer. Tror Bellamy forlater klubben.

På dagens pressekonferanse var Brendan Rodgers veldig ærlig da pressen ønsket å vite hvordan situasjonen til enkeltspillere var. West Ham har som kjent gitt opp håpet om å hente Andy Carroll. men spilleren er fremdeles tilgjengelig for den rette prisen, og Newcastle skal fremdeles være interessert.

- Fra nå og fram til starten av sesongen kommer noen spillere til å føle seg litt usikre. Det har kommet en ny manager og nye spillere inn, sier Rodgers.

- Andy har vært strålende. Han vet nøyaktig hvordan han ligger an, og er som alle andre. Han må kjempe om plassen. Det er ikke mange klubber hvor du kan komme inn og garantert få starte. Jeg forstår at Andy ønsker å spille kamper, men han trives virkelig her. Jeg har hatt mange samtaler med han, og vi får se hva som skjer.

Manageren virket klar på at han kom til å miste Craig Bellamy.

- Om Bellamy kommer til å gå? Jeg tror det ja. Hans familie er fremdeles i Cardif, og jeg tror han tok avgjørelsene allerede forrige sesong.