Marsh fornøyd med innspurt

Mike Marsh sier seg tilfreds med hvordan et ungt Liverpool U18 har klatret på tabellen de siste ukene, og forklarer hvorfor Jordan Lussey er blitt lagets kaptein.

Liverpool U18 har vunnet seks av de åtte siste kampene i sin liga, og fire av de fem siste hjemme på akademiet i Kirkby. Med 2-0 seieren mot Wolverhampton i dag klatret man opp på 2.plass i ligaen.

- Etter hvert som sesongen har blitt eldre synes jeg vi har blitt bedre til å lære å vinne kamper, sier Marsh til LFC TV etter tre poeng mot Wolves. Den tidligere førstelagspilleren er i ferd med å avslutte sin første sesong som trener for juniorene. – Tidligere kunne vi dominere kamper men uten å dra i land seieren.

- Det første målet så jeg ikke skikkelig, men at Jordon (Ibe) skulle score med hodet er en raritet. Det andre var det litt kvalitet over da Jordan Lussey avsluttet et pent angrep.

- Jordan er nå kaptein, og det er ikke fordi han kan score slike mål men på grunn av måten han oppfører seg på og er et godt eksempel for de andre.

- Totalt sett er jeg rimelig fornøyd med sesongen som helhet. Vi har et veldig ungt lag hvor spillere som Jordon Ibe og Jerome Sinclair nettopp har sluttet skolen.

- Vi håper å gjøre en bra avslutning mot Newcastle på lørdag. Ikke fordi resultatet vil bety så mye, men fordi vi ønsker å vise hvor langt vi har kommet spillemessig denne sesongen.