Marsh fornøyd med lagånden

Mike Marsh var fornøyd med det U18 presterte i andre omgang i 1-1-kampen mot Manchester City på lørdag. Mangler noe kvalitet på enkelte områder, men innsatsen er alltid god. Glad for å ha Emilsson tilbake etter langt skadeavbrekk.

Jordan Lussey sikret Liverpool ett poeng på lørdag etter at Dominic McHale hadde sent gjestene i ledelsen før pause. I kampen var det også to misbrukte straffespark. Tyrell Belford reddet fra Albert Rusnak, og Adam Morgan skjøt rett på City-keeperen på motsatt side.
- Jeg var fornøyd med det vi presterte i andre omgang. Forholdene var vanskelige. Vinden spilte sin rolle, sier Mike Marsh ifølge Liverpool Echo.

- Når det gikk i vår favør i andre omgang, så vi mer samspilte ut. Ut i fra spillet synes jeg vi fortjente alle tre poengene.

- Vi har en fremragende gjeng med spillere her. De står aldri tilbake i innsats. Hver dag kommer de inn og gir 100 prosent. Vi mangler kanskje litt kvalitet på enkelte områder til tider, men aldri på innsats. Vi fortjente noe fra kampen.

- Manchester City er et meget godt lag. De har spillere som kan straffe oss. Vi måtte være mye mer angrepsinnrettet i andre omgang, og vi fikk vår belønning.

Kristjan Gauti Emilsson spilte sin første kamp for sesongen mot City. Islendingen har slitt mye med skader etter at han kom fra FK Hafnarfjördur i januar 2010.
- Han har kommet tilbake etter en lang rekke skader. Vi må gi ham noen minutter, og vi gjorde det på lørdag. Han vil dra nytte av det de kommende ukene.

Liverpool ligger på 4.plass i sin avdeling i Premier Academy League, syv poeng bak lederlaget Wolverhampton. Wolves har imidlertid to kamper mer spilt enn Liverpool. Opp til Manchester City på 2.plass er det fem poeng. Til lørdag venter Stoke som ligger 10 poeng bak Mike Marsh & co.
- Det er fortsatt mye å spille om. De er fem poeng foran oss, og vi ønsket selvsagt å forsøke å redusere den avstanden på lørdag.

- Det er fortsatt 11 kamper igjen å spille, og det er mye å spille for frem til sesongslutt.