Martin Jol ventes tilbake

Fulham-manager Martin Jol har vært syk, og dro ikke med laget som tapte 4-0 på Goodison på lørdag, men er ventet tilbake i morgen. Det er ikke skadet duo. Dembele motivert av å klatre forbi.

På grunn av en brystinfeksjon kunne ikke Martin Jol dra med laget som møtte Everton på lørdag. I den kampen tapte londonlaget hele 4-0 - men når de returnerer til Merseyside fire dager etter skal manageren være frisk nok til å lede laget fra sidelinja, melder The Independent.

En gammel kjenning som ikke blir klar til morgendagens kamp er angriperen Andy Johnson og Stephen Kelly. I tillegg er Bryan Ruiz, Steve Sidwell og Zdenek Grygera alle langtisskadd.

Fulham sin belgiske playmaker imponerte da Fulham slo Liverpool på Craven Cottage, og er motivert av muligheten til å avslutte sesongen foran de røde på tabellen.

- Vi kan komme opp i like mange poeng som Liverpool med en seier, og det er grunnen til at jeg er så sulten på seier. Vi ønsker å vise hva vi kan når vi drar tilbake til Liverpool, for forestillingen mot Everton var ikke den beste, sier Dembele til Fulham sine offisielle hjemmesider.

- Vi sikter fortsatt på å komme høyere enn Liverpool på tabellen, så dette er vår sjanse til å vise dem at vi kan klare det. Dersom vi klarer det, vil vi måtte vinne denne kampen for å gi oss selv en sjanse til å ta dem igjen.

- Jeg ønsker å møte Liverpool med sitt beste mannskap, men dersom de ikke spiller med sine beste, vil vi fortsatt gjøre vårt beste for å slå dem for det. Jeg håper de bruker sine beste spillere så vi kan vise at vi kan slå dem.

- Jeg er glad vi har en ny sjanse til å spille for å glemme Everton-kampen, og vi kan komme fra det med en god følelse dersom vi vinner kampen eller spiller veldig bra, avslutter han.