Martinez ønsker forsikringer

The Times skriver at Roberto Martinez ønsker en rekke forsikringer angående hvilke ansvarsområder han får råde over som manager i Liverpools nye organisasjonsmodell.

Fenway Sports Group akter å innføre en ny organisasjonsmodell i Liverpool FC, der den nye manageren må jobbe sammen med en sportssjef. 38 år gamle Martinez vil blant annet ha klarhet i hvor mye han har han skulle ha sagt når det gjelder klubbens transferpolitikk.

Tony Barrett skriver i The Times at den nye organisasjonsmodellen trolig vil føre til at forhandlingene mellom Martinez og FSG blir svært komplekse. Begge parter vil forsøke å finne en løsning som de ikke kunne bli enige om da partene møttes i Miami i forrige uke.

The Times skriver at Liverpool-ledelsen er svært skuffet over Wigan-formann Dave Whelan i forbindelse med samtalene med Martinez. Det Fenway Sports Group forventet skulle være samtaler bak lukkede dører blir hele tiden lekket til pressen av Whelan. FSG er imidlertid bestemte på å fullføre prosessen uten distraksjoner, og har derfor ikke falt for fristelsen til å kritisere Whelan offentlig.