McLaughlin landslagsuttatt

Ryan McLaughlin er tatt ut til EM-kvalifiseringskamp for Nord-Irland U21. Lewis Hatch frigitt. Suso med scoring for Spania. Robbie Threlfall på vei til Skottland.

Liverpool-backen Ryan McLaughlin melder på Twitter at han har kommet med i troppen til Nord-Irland U21 til EM-kvalifiseringskampen borte mot Makedonia den 10.mai.

Den 18 år gamle midtbanespilleren Lewis Hatch melder på Twitter at han har blitt frigitt av Liverpool, og scouseren virker veldig bitter over avgjørelsen.

- Fra utsiden ser alt så idyllisk ut, men folk skulle bare ha visst. Jeg vil være lykkelig neste år, når jeg ikke lenger er i klubben. Har blitt frigitt, skriver Hatch.

- Det er en vits at jeg har blitt frigitt, og nå har jeg blitt fortalt at folk som blir frigitt ikke får være med på sesongavslutningsturen! Klubben blir bare verre og verre! Jeg er lamslått over at jeg ikke får være med på turen, men det var det. Nå blir det en ny start, med nye utfodringer, legger han til.

Suso scoret det tredje målet da Spania U19 vant 4-0 over Rayo Vallecano B i en treningskamp utenfor Madrid i dag.

Dundee United viser interesse for den tidligere Liverpool-junioren Robbie Threlfall. Den 23 år gamle venstrebacken trener nå med den skotske klubben, og skal spille for dem i en treningskamp. Threlfall er for tiden klubbløs, etter å ha blitt frigitt av Bradford City. Han har også låneopphold i Hereford, Stockport og Northampton bak seg.