McParland fornøyd med 3.plass

Liverpools akademidirektør, Frank McParland, sier seg fornøyd med at Liverpool sikret seg tredjeplassen i årets NextGen Series.

Liverpool slo Marseille 2-0 i dagens «bronsefinale» på Chelseas treningsfelt Cobham, etter tidvis å ha utspilt franskmennene.

- Vi er henrykt over resultatet i dag. Det var en veldig god kamp med mange tekniske godbiter, spilt i en fantastisk sportsånd. Vi er veldig glade for at vi kom på tredjeplass i denne strålende turneringen, uttaler McParland til Goal.com.

Michael Ngoo gjorde Liverpools første mål i dagens kamp, mens Adam Morgan sikret seieren med en nettkjenning helt på tampen av matchen. Liverpool fikk også et mål annullert i kampens tredje minutt.

Jordan Ibe spilte en veldig god førsteomgang, og skapte flere sjanser for spissene Morgan og Ngoo. Mange av disse ble sløst bort, men Ngoo klarte til slutt å finne veien til nettmaskene og gi Liverpool ledelsen før pause.

Marseille kom inn i kampen igjen i annen omgang, men var ikke ballsikre nok og truet aldri Liverpool-målet. Liverpool-kaptein Conor Coady og den ungarske midtbanespilleren Krisztian Adorjan imponerte for Liverpool i de siste 45 minuttene. Kampens andre mål kom da Morgan endelig fant veien forbi Marseille-målvakt Fabri og dermed avgjorde det hele.