Med ønske om et Godt og Rødt 2013!

Det har vært nok et turbulent år for Liverpool Football Club. Vi ønsker alle felles røde et Godt Nytt År, og med ønske om helrød suksess i 2013.

2012 var igjen et år hvor Liverpool skiftet manager. Legenden Kenny Dalglish førte laget til triumf i Ligacupen og finale i FA-Cupen. I Premier League ble det imidlertid bare 52 poeng ,og en 8.plass som deler den svakeste plasseringen siden Bill Shankly førte de røde fra Anfield opp i eliten i 1962. Det gjorde at eierne FSG ansatte Brendan Rodgers som ny manager før 2012/13.

Utenfor banen var det nær sagt som vanlig mye oppstyr. Luis Suarez sonet karantene i hele januar for sin feide med Patrice Evra, en sak som blusset opp igjen da Liverpools nr.7 ikke tok sistnevnte i hånden før en kamp på Old Trafford.

Ny kommersielle avtaler ble gjort, inkludert en ny utstyrsleverandør med Warrior.

Utskiftninger ble ikke bare gjort på det sportslige planet i forbindelse med managerskiftet, hvor fotballdirektør Damien Comolli måtte gå i forkant av exiten til Dalglish. Innad i klubben har det også blitt foretatt nye ansettelser, mens andre har gått som for eksempel to kommunikasjonsdirektører. Den siste ved navn Jen Chang, i etterdønningene etter at han skal ha truet en supporter han trodde var en muldvarp med kontakter innad i klubben.

De etterlatte fikk et stort løft som følge av rapporten fra et uavhengig Hillsborough-panel, hvor det utvetydig ble gjort klart at de 96 var helt uskyldige i Sheffield for 23 år siden, og som igjen medførte unnskyldninger helt opp til regjeringsnivå. Det er nå genuin tro på at de som mistet sine liv da de bare skulle på en fotballkamp, vil få sin rettferdighet.

Det er bare å se fram til et nytt år hvor en drømmer om bedre tider for LFC – kjedelig vil det ikke bli!