Medisinsk test bestått

Liverpool FC bekrefter at Nuri Sahin har bestått den medisinske testen og skrevet under på en kontrakt som binder ham til Anfield-klubben ut sesongen.

Liverpool FC melder i kveld at klubben har fullført signeringen av Nuri Sahin fra Real Madrid på en låneavtale ut sesongen. 23-åringen bestod en medisinsk test på Melwood før han satte navnetrekket sitt på avtalen som gjør at han nå vil tilbringe 2012/13-sesongen på Anfield.

- Jeg er glad for å være her, og jeg ser frem til å spille for Liverpool. Det gjør meg stolt at jeg har sluttet meg til en stor klubb som Liverpool FC, sier Sahin til Liverpoolfc.com.

- Jeg ble imponert over Brendan Rodgers etter den første samtalen vi hadde. Han fortalte meg om hvordan han ønsker å spille fotball, og hvilke mål han ønsker å nå med Liverpool. Jeg ser frem til å møte fansen. Jeg håper det blir et fint år, der vi vinner trofeer, legger tyrkeren til.

Sahin blir den fjerde spilleren Brendan Rodgers henter inn, etter Fabio Borini, Joe Allen og Oussama Assaidi.

- Vi er henrykt over at vi kan ønske Nuri velkommen til Liverpool, og vi ønsker også å si takk til Real Madrid som låner ut et slikt spennende talent, uttaler manageren.

- Nuri Sahin er en spiller med flott teknikk, han er motivert og en type som passer godt inn i vår spillestil. Vi ønsker Nuri velkommen til Liverpool-familien, og ønsker ham lykke til i arbeidet med å gi oss en suksessfull fremtid.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken