Midtbanekrise for Wolves

Wolverhampton-manager Mick McCarthy har ikke mange alternativ på midtbanen foran morgendagens kamp mot Liverpool. Et formsvakt hjemmelag.

I morgen drar Liverpool til Birmingham for å møte Wolverhampton på Molineux. Forrige sesong vant de røde dette oppgjøret 3-0, i det som var Kenny Dalglish sin første seier etter at han overtok manageransvaret.

Formen Liverpool har vist i ligaen den siste tiden har ikke vært bra, men hjemmelaget sliter også med formen. De har tapt tre av sine fire siste ligakamper (tre tap, en uavgjort), og har ikke vunnet noen av sine åtte siste ligakamper. Wolverhampton ligger under nedrykkstreken, men har scoret like mange ligamål som de røde i ligaen denne sesongen (25).

Mick McCarthy har store problemer sentralt på midtbanen, hvor innleide Emmanuel Frimpong og Jamie O'Hara begge er ute med skader. I tillegg må kaptein Karl Henry sone suspensjon. Han vil håpe å ha Nenad Milijas tilgjengelig.

BBC forventer at Sylvain Ebanks-Blake vil få sjansen på topp sammen med Steven Fletcher, på bekostning av Kevin Doyle som stadig linkes til Everton.

Sist Wolverhampton slo de røde på hjemmebane var i 1981.