Mot debut for Sahin

Brendan Rodgers antyder at Nuri Sahin sannsynligvis kommer til å debutere for Liverpool mot Arsenal på Anfield i morgen.

Nuri Sahin signert een låneavtale for hele inneværende sesong forrige lørdag, men var ikke tilgjengelig mot Manchester City og Hearts. På spørsmål om 23-åringen figurerer i planene for morgendagens kamp, svarte Brendan Rodgers følgende:

- Ja. Nuri har kommet hit og er bestemt på å lykkes, og der en slik type spiller vi ønsker. På trening ser vi at han besitter teknikk. Han forstår spillet og spiller med et smil om munnen.

- Han har en vidunderlig venstre fot. Han er en god kar. Han er meget intelligent utenfor banen. Han snakker fem språk, så hans evne til å kommunisere er meget god. Han sløser ikke med tiden ved å gjøre andre ting. Han er 23 år gammel – fotball og hans familie er livet hans.

I morgen venter Arsenal på Anfield for Brendan Rodgers’ mannskap.
- Vi vet størrelsen på oppgaven. Vi får en meget, meget vanskelig kamp mot Arsenal. Liverpool tapte 1-2 mot dem i fjor etter å ha spilt meget bra. Vi håper at vi kan forandre på det og få et bedre resultat.

- Arsenal har konsekvent vært blant topp fire i mange år, og de er ute etter å være utfordrere om de plassene i år igjen.

Brendan Rodgers er en stor beundrer at Arsene Wenger. Franskmannen har vært manager for London-klubben siden 1996/97.
- Han er en jeg ser opp til. Han har vært i landet i mange år. Jeg liker å studere mange managere både her og i utlandet. Man lærer alltid fra alle managere.

- Arsene kom til landet og forandret treningskulturen på den tiden. Han er en meget suksessfull manager. De seneste seks eller syv årene har ikke Arsenal vunnet de trofeene de skulle ha ønsket, men Wenger har mye erfaring innen spillet, og jeg liker å lære fra alle. Men Arsenals spillestil er nødvendigvis ikke noe vi er ute etter å gjenskape her.

- Spillestilen i Liverpool har vært på plass lenge før jeg kom. Jeg liker å se gode teknikkere i en kamp, og borte mot Liverpool har de ikke bare vunnet gjennom årene, men vunnet på med en spesiell stil.

- Det handler om å vinne kamper og vinne på den måten Liverpool-fansen er vant til, og det er å spille god fotball.

Forrige sesong vant Rodgers’ Swansea 3-2 mot Arsenal på Liberty Stadium.

- Nøkkelen for å vinne vil være tilsvarende den mot Manchester City i forrige uke. Vi må ha 100 prosent fokus og være konsentrert om oppgaven. Hvis vi presterer bra og er taktiske, noe som er viktig med hjemmesupporterne i ryggen, har vi en meget god sjanse til å vinne kampen.

- Vi var uheldige forrige uke med at vi gjorde noen feil, men vi må komme oss videre. Vi ønsker bare å beholde momentet og sørge for at Anfield er en meget vanskelig plass å komme til.