Møt John Barnes på Hønefoss

Vi i Liverbirds Ringerike/Jevnaker har den glede å invitere alle Liverpoolfans til en storslått aften lørdag 2.juni.

Vi vil være på Alfred, stedet for de store happeninger.

Programmet for kvelden:
Samles i 2. etasje der det vil bli spilt Liverpool sanger og vist film. I 3. etasje (fra ca 19.30 ) vil det være catwalk av den nye hjemme-/keeperdrakta.
Her vil personer i alle aldre vise fram vår nye drakt 2012/2013. Hønefoss BK's kaptein, Frode Lafton (over 500 kamper for HBK) er som kjent en ihuga Liverpool-fan, og han vil være en av de som vil gå på catwalken.

Ragnhild Lund Ansnes kommer for å promotere boka si "Liverpoolhelter" og fortelle mange flotte historier omkring denne og den forrige boka " Liverpoolhjerter".
Hovedgjesten for oss fans er selvfølgelig storspilleren på Liverpools midtbane, John Barnes!! Han er jo som de fleste vet, en av Liverpools aller beste midtbanespiller på 90-tallet og også gjennom tidene. John vil fortelle om sin fantastiske Anfield-karriere og svare på evt spørsmål fra publikum. I tillegg vil han skrive autografer og la seg fotografere med de som skulle ønske det.

Tore Hansen fra LFCSCSB vil fortelle litt om sitt arbeid og hva de gjør for fansen. Flotte premier ved utlodning på inngangsbilletten. I tillegg har Liverbirds Ringerike/Jevnaker en fin premie som de også skal lodde ut.
Drakter fra Kopshop blir å få kjøpt og signert av John Barnes for de som vil det.
Vi åpner dørene kl 19.00.
 
Billettpriser er 110 kr (inkl avgift) for medlemmer av Liverbirds R/J/LFCSCSB - 165 kr ( inkl avgift ) for ikke-medlemmer. Barn fra 12-18 år 55 kr (må ha med voksen). Barn under 12 år er gratis. Kjøpes på ringbillett.no. Billetter blir også lagt ut i inngangen.
Vi håper på en fantastisk rød aften på Alfred denne kvelden og håper så mange som mulig stiller opp. Dette er en historisk kveld, folkens!

Info ligger også på alfred.no eller Liverbirds Ringerike/Jevnakers Facebook side.
 
Enkel bevertning.

YNWA ( leder i Liverbirds R/J )