Møt Kennedy i Tromsø og Bodø

I dag kan du treffe Alan Kennedy i Tromsø – i morgen gjester han Bodø. Supporterklubben er også med på runden sammen med forfatter av «Liverpoolhelter» Ragnhild Lund Ansnes. Les mer om prgrammet.

I dag i Tromsø vil det bli boksignering med forfatteren Lund Ansnes og Alan Kennedy hos Notabene på Nerstranda klokka: 13-14.

Her er alle velkommen til å stikke innom og hilse på mannen som avgjorde intet mindre enn to Europacupfinaler.

Så feirer vi ny sesong for alle de røde i Tromsø og omegn på kvelden. Dette skjer på: Road House The Arctic American Diner, Grønnegata 83. Dørene åpner klokka 18.

Der får gjestene høre litt om hva som rører seg i den skandinaviske supporterklubben, (som har 37.000 medlemmer i Norge!). Ragnhild Lund Ansnes vil fortelle noen av alle de utrolige historiene hun fikk da de store Liverpool-legendene åpnet seg opp og delte fra itt liv og sine hemmeligheter - og til slutt: Et forrykende show der Alan Kennedy forteller fra sine fantastiske år i Liverpool FC.

Arrangør: Liverbirds Tromsø.
Kontaktperson Liverbirds Tromsø: Jørgen A. K. Hjertsen: 905 47 534, e-post: [email protected]

Bodø - lørdag 18. august:
Boksignering av "Liverpoolhelter" med Alan Kennedy og Ragnhild Lund Ansnes på Ark Odds, Storgata 7 klokka 12.30-13.30.

Her er alle velkomne til å stikke innom og hilse på mannen som avgjorde intet mindre enn to Europacup-finaler. Åpningskamp og fest med Alan Kennedy, supporterklubben og Liverpoolhelter. Arrangør Bodø Liverbirds.

Fest: The Match Bar i Dronningens gate 26.
Dørene åpner klokka 13
Kamp West Brom-LFC: Klokka 16.

Der starter underholdninga klokka 14, så møt opp i god tid. Også her vil det bli muligheter for å kjøpe signert utgave av "Liverpoolhelter" og la seg fotografere sammen med Alan Kennedy - som denne ettermiddagen også deler sine tanker med oss på dagens kamp både før avspark, i pausen og etter kampslutt.

I løpet av ettermiddagen vil Thomas Bergheim Larsen fortelle noen av sine mange historier som supporter og som mangeårig styremedlem i den skandinaviske supporterklubben og litt om hva supporterklubben jobber med (for sine mer enn 37.000 medlemmer), Ragnhild Lund Ansnes vil dele historier fra sin siste bok - historier som passer for både små og store, og Alan vil holde sitt forrykende show og vise hvorfor han er en av de mest ettertraktede "After Dinner Speakers" i England.   

Boksalg på festen – spesialpris: medlemmer i supporterklubben: 300 kr, andre 350 kr.

Billettpris for arrangmentet er: Medlemmer LFCSCSB/Liverbirdsklubben: kroner 100, ikkemedlemmer: kroner 200. Barn (under 16) kroner 50. Billetter kjøpes I døra.

Jan Holten, Liverbirds Bodø: tlf. 915 50 401
http://www.liverbirdsbodo.no/