Møter Tottenham i pre-season

Liverpool FC har bekreftet en ny kamp på sin USA-tur til sommeren. De røde møter Tottenham i Baltimore 28. juli.

På onsdag kom omsider bekreftelsen på at Liverpool FC drar til USA som del av sin pre-season til sommeren. De røde møter først AS Roma på Fenway Park i Boston, før de drar videre til M&T Bank Stadium i Baltimore for å møte Tottenham.

Kampen mot Tottenham vil spilles lørdag 28. juli, med avspark kl 13.00 lokal tid (19.00 norsk tid). Billettsalget er allerede i gang via amerikanske Ticketmaster.

- M&T Stadium i Baltimore er et utrolig stadion med plass til 71,000 supportere. Tanken på en storkamp mellom to Premier League-klubber i USA er noe jeg er sikker på at vil glede mange av våre supportere, fordi ingenting slår det å se laget sitt spille live, sier Ian Ayre til Liverpoolfc.tv.

- Vi vil jobbe nært med vår hovedsponsor Standard Chartered og sammen med våre andre partnere i regionen, for å sette sammen et fantastisk turprogram som forhåpentligvis vil nå ut til så mange supportere som mulig.

Også Gavin Laws i Standard Chartered ser lyst på sommerens USA-turné.

- Det er gode nheter at klubben har bekreftet den andre kampen mot Tottenham på sin tur til nord-Amerika.. At det kommer så tett etter Roma-kampen i Boston, gjør at det ser ut til å bli en spennende turné. Alle i Standard Chartered gleder seg til en ny fantastisk sommer med fotball, sier Laws til Liverpoolfc.tv.

Kenny Dalglish gleder seg også til å reise til USA i juli.

- Vi ser virkelig frem til turnéen og til å spille mot kvalitetsmotstandere. Vi hadde en flott tid da vi spilte foran våre supportere i Asia i fjor, og det vil bli bra å få gitt supporterne våre i Amerika en sjanse til å se oss i sommer, sier Kenny.

- Sønnen min Paul jobbet og spilte i USA, og har fortalt meg om en store interessen for Liverpool og engelsk fotball der nå. Jeg har blitt fortalt at fotball er den idretten som vokser mest i statene, så forhåpentligvis kan vi levere to gode kamper for supporterne som kommer for å se oss spille.

- Vi har hatt noen utrolige kamper mot Roma tidligere, og spesielt i europacupfinalen i 1984. Samtidig er kampene mot Tottenham alltid underholdende, så det bør bli fantastisk.

Også Harry Redknapp ser frem til å møte Premier Leauge-motstand i sommer.

- Det å møte Liverpool i USA vil bli en god erfaring, og noe jeg er sikker på vil bli likt av våre fans. Begge klubbene har et fantastisk omdømme, og kamper mellom de to klubbene har historisk sett vært spennende, hardkjempet og med mange mål. Jeg forventer ikke noe annerledes her.

Sist Liverpool var i nordamerika var i 2004. Da spilte de treningskamper i New Jersey, Connecticut og Toronto. Turen i juli vil gå over 12 dager med trening og treningskamper.