Mourinho øyner god pris for Sahin

Real Madrid-trener Jose Mourinho advarer Liverpool mot å tro at de kan få Nuri Sahin billig dersom de røde ønsker å signere midtbanespilleren permanent. Real Madrid vil gjerne tjene på et eventuelt salg.

Sahin fikk bare fire kamper for Real Madrid i 2011/12 før Liverpool signerte den tyrkiske midtbanespilleren på lån for hele inneværende sesong. Mourinho opplyser at Liverpool ikke kan regne med å få kjøpe spilleren billig.

- Sahin tilhører Real Madrid, men er på lån i Liverpool. Det koster oss ingenting fordi Liverpool betaler for alt. Han er ung og spiller i en liga som hjelper ham med å utvikle seg. Hvis vi ønsker å selge ham en dag, vil han gå for en meget god pris, sier Jose Mourinho til France Football.

Sahin kom fra Borussia Dortmund for £7,8M. Mourinho sier at midtbanespilleren skal selges med en fortjeneste.

- Alle gjør feil (ved spillerforsterkninger). Se på den største spilleren i Chelseas historie, Drogba, det var jeg som signerte ham. Ingen i England visste hvem han var.

- Et annet eksempel er Thiago. Det var ingen stor overgang for Chelsea, men han ble solgt for mer enn vi kjøpte ham for fra Benfica. Ikke glem at det økonomiske aspektet er viktig.

- Du kan ha sportslig suksess og være flink økonomisk, men noen ganger får man alt feil. Det skjer.