Mowbray innrømmer interesse for Shelvey

Først rapporterte Sky at Jonjo Shelvey var på vei til Middlesbrough på lån. Så hevdet Tony Mowbray at dette kun var oppspinn. Nå innrømmer Middelsbrough-manageren at han likevel interessert i en låneovergang for midtbanespilleren.

- Jeg tror det er en mulighet for at det kan bli noe av en låneovergang, men jeg er veldig forsiktig når det gjelder å uttale meg om en annen klubbs spiller, ettersom Kenny Dalglish ønsker å holde sin tropp inntakt og beskytter sin fotballklubb, uttaler Mowbray til The Gazette.

- Dersom situasjonen endrer seg, kan det bli slik at Shelvey har flere valgmuligheter. Etter det jeg har hørt er flere Championship-klubber interessert i låne ham. Så vi får vente og se. Dersom denne unge spilleren får lov til å gå på lån et sted, vil vi ønske en gutt med et slikt talent velkommen i Middlesbrough. Dersom han havner et annet sted, ønsker vi ham lykke til, fortsetter Boro-manageren.

- Jeg vet ikke hvor ryktene om at han nærmest var klar for oss kom fra. Det var flaut for våre klubber at noen hevdet at avtalen var i orden, når den ikke var det. Jeg måtte ringe Liverpools manager og beklage, og påpeke at dette ikke kom fra noen i vår klubb.

- Da Shelvey kom innpå i annen omgang av Englands U21-landskamp mot Belgia på Riverside nylig høstet han stor applaus, så kanskje det bidrar til at han liker vår fotballklubb.