Moyes så humoren i Suarez sin målfeiring

David Moyes syntes måten Luis Suarez feiret Liverpools første mål mot Everton på var vittig.

Everton-manageren gikk før kampen ut og kritiserte Suarez for filming. Da uruguayaneren satte inn 1-0 via Leighton Baines, løp han bort til Evertons innbytterbenk og kastet seg ned foran bena på Moyes.

- Jeg syntes målfeiringen til Luis Suarez var fantastisk. Jeg likte den faktisk ganske godt. Det er den type ting jeg ville ha funnet på om jeg hadde scoret mål. Jeg planla å gjøre det samme om vi hadde gjort et tredje mål, uttalte Moyes etter kampslutt.

- Men jeg må si at Suarez var en heldig mann som ikke ble utvist for taklingen på Distin. Han takler ham på baksiden av leggen, og den er grov, la han til.

Moyes måtte ellers ironisk nok krype til korset og kritisere sin egen kaptein for filming.

- Jeg fortalte Phil Neville i pausen at det han gjorde var totalt galt. Du gjør bare ikke slikt, og forhåpentligvis gjør han det ikke igjen.

Everton-manageren innrømte også at Luis Suarez sin scoring på overtid aldri skulle ha vært annullert for offside.

- Det var et mål, selv om jeg ikke syntes at Gerrard skulle fått frispark midt på banen i forkant av scoringen. Den avgjørelsen var feil. Men det var også feil avgjørelse å annullere målet.

- Jeg syntes vi spilte bra, og var en trussel. Det var en god, åpen kamp, og jeg syntes vi hadde flere gode muligheter.

- Vi kom sterkt tilbake, og viste karakterstyrke. Jeg var litt skuffet over at vi ikke ledet 3-2 til pause. Jeg syntes vi hadde fortjent det, selv etter en forferdelig start på kampen.

- Liverpool forandret formasjon, og ble en stor trussel på kontringer fordi de lot Sterling og Suarez stå igjen på topp. Men vi fortsatte å gå fremover for å forsøke å score.