Mulighet for Henderson

Rodgers antyder startplass for Henderson mot West Bromwich. Manageren oppfordrer midtbanespilleren til å gripe sjansen og vise at han fortjener flere muligheter i startelleveren.

Jordan Henderson ble tilbudt Fulham i en avtale for å lokke Clint Dempsey til Liverpool like før overgangsvinduet stengte, men midtbanespilleren ønsket ikke å forlate Anfield. Englands U21-kaptein har falt nedover rangstigen i Liverpool. Så langt denne sesongen har han bare vært på banen i én ligakamp, innhopp mot Manchester United, men har fått fire kamper fra start i Europa League.

 - Det handler om balansen i laget, sier Brendan Rodgers til Daily Mail.

- Vi har én kontrollerende midtbanespiller i Joe Allen. Vi har Steven Gerrard, som er en stor spiller og taler for seg selv. Han har mål i seg, han har innflytelse og han har anseelse. Han tar med seg kvalitetene på banen. Så har vi Jonjo, som er en målscorende midtbanespiller.

- Men Jordan jobber skjorta av seg hver dag. Han har en stor appetitt for å lære, han lever livet på riktig måte og gjør ikke dumme ting utenfor banen. Han jobber hardt, han jobber bra.

- Det er bare i kamper som dette som gir meg muligheten til å se ham. Kan han influere kampen når han går fremover, men også vise taktisk disiplin, som vil gjøre oss sterke på midtbanen?

- Jeg har sagt til ham at uansett hva som skjer, enten han blir værende eller går, er det ikke noe som forandrer forholdet han og jeg har.