Nani trolig ute for Man U

Det er ventet at en fotskade vil holde Nani på sidelinjen til lørdagens oppgjør på Anfield. Flere spillere usikre hos gjestene fra Manchester. Patrice Evra vurderes ikke å bli holdt utenfor.

Ifølge The Times er det høyst usikkert om Nani vil bli spilleklar til kampen mot Liverpool. Portugiseren har fått en smell i foten, men hevelse har hindret i å gi en skikkelig diagnose. En frykter imidlertid en brist og det vil være en overraskelse om han blir spilleklar til oppgjøret i FA-Cupen.

Ellers er Nemanja Vidic, Darren Fletcher, Tom Cleverley og Michael Owen uaktuelle med lengre opphold med skader eller sykdom. Wayne Rooney, Ashley Young og Rio Ferdinand skal også regnes som usikre. En som ventes å bli spilleklar er Phil Jones, som har kommet seg raskere enn forventet etter å ha pådratt seg en ankelskade.

Assisterende manager Mike Phelan avviser at det kan bli aktuelt å ikke benytte Patrice Evra til kampen foran The Kop. Franskmannen vil få en «varm» velkomst i lagenes første møte etter den mye omtalte konfrontasjonen med Luis Suarez, hvor Liverpools spiller ble gitt åtte kampers karantene av FA for å ha fornærmet Evra med rasistisk ordbruk.

- Det er ikke noe som blir vurdert, sier Phelan ifølge Herald.ie, på spørsmål om en har tenkt på å holde Evra utenfor heksegryten som vil herske på Anfield.

- Patrice Evra er en fotballspiller som spiller for Manchester United. Hvis han er kampklar, vil han vurderes på samme måte som alle de andre spillerne. Det som har skjedd har skjedd, hva som har blitt sagt har blitt sagt.

- Nå snakker vi om hva som jeg tror vil bli en meget god fotballkamp.