Nesebrudd for Sahin

Spillerne som ikke var med til Italia er klare til West Ham-kampen, men Nuri Sahin er fortsatt usikker.

Liverpool-troppen som beseiret Udinese landet i Liverpool først i ettermiddag, og manager Brendan Rodgers opplyste om skadesituasjonen før søndagens kamp mot West Ham.

– Nuri Sahin står fortsatt som et spørsmåltegn. Vi kommer til å se an hvordan han har det fordi han brakk nesa i gårsdagens kamp – noe som ødelegger litt av det pene utseende hans i et par dager. Men vi skal se hvordan det går med ham, og vi lar legene vurdere risikoen, sa nordiren, ifølge Liverpoolfc.com.

Den sentrale trekløveren Steven Gerrard, Lucas og Daniel Agger var ikke med til Italia for Europaliga-kampen, men Rodgers avslører at alle inngår i helgens kampplaner.

– Steven er klar. Han var syk noen få dager, men han er tilbake i trening, så det skal gå fint.

– Vi er nødt til å være varsomme med Lucas og Daniel (Agger). Lucas har nettopp kommet tilbake fra skade, så å spille tre kamper på én uke ville blitt litt for mye for ham akkurat nå, men han er tilbake i troppen.

– Daniel har vært briljant for oss – vi forsikrer oss bare om at han får spilt så mange kamper han er i stand til for øyeblikket. Vi har en sterk tropp som reiser ned til London.

Luis Suárez pådro seg sitt femte gule kort for sesongen forrige helg, og må følgelig stå over på søndag.

– Selvfølgelig blir Luis et savn for oss, fordi han er en verdensklassespillet, men fokuset er alltid på laget og det kollektive, og det er noe vi håper kan slå positivt ut for oss i helga.

Uten sin toppscorer i søndagens kamp, står midtspissplassen åpen uten et soleklart andrevalg. Rodgers forklarer at ingenting er helt bestemt, og at morgendagens trening blir arenaen for å teste ut forskjellige muligheter.

 – Det er noe vi får se nærmere på. Det er sannsynligvis en åpen dør for én av de yngre spillerne, men vi er det vi er. Vi har spillere i troppen som kan score mål. Jeg så nylig en statistikk, som var ganske interessant, der det stod at rekorden for antall målscorere i løpet av én sesong er 18. Vi har faktisk nådd 15 allerede, og det viser at målene er spredd rundt om i laget. Det vi må gjøre er å skape flere sjanser og score flere mål. Så jeg tror vi har sett at det er nok av målscorere som kan gjøre mål, og det er noe av det vi ser frem til å gjøre mot West Ham.