Newcastle ikke interessert i Carroll

Flere britiske medier, deriblant Talksport, har i dag hevdet at Newcastle vurderer å hente Andy Carroll tilbake til Tyneside nå i januar. Dette avkrefter imidlertid Newcastle United overfor lokalavisen Evening Chronicle.

Newcastle United kommer ikke til å forsøke å hente Andy Carroll tilbake til St James' Park på lån, selv om engelske medier har linket Liverpool-spissen til en slik overgang i dag. Det slår Newcastle-avisen Evening Chronicle fast.

Avisen har gode kilder innad i Newcastle som har avfeid alt snakk om en mulig overgang for Carroll tilbake til St James' Park nå i januar. Newcastle-ledelsen skal ha gjort det helt klart at de ikke er i markedet etter spissforsterkninger. Newcastle kommer nemlig til å konsentrere seg om defensive forsterkninger nå i januar.

Newcastle-manager Alan Pardew ønsket ikke å uttale seg om transferspørsmål på sin pressekonferanse i dag.

- Vi holder kortene tett til brystet nå under transfervinduet. Det vil være vanskelig for hvem det skal være å bli enige med mitt styre om en pris. Jeg ønsker å be om unnskyldning overfor mediene, men vi kommer ikke til å uttale oss om overgangssaker mens transfervinduet er åpent.