Newcastle U18 - Liverpool U18 3-2

Liverpool U18 tapte 2-3 mot Newcastle U18, som leder gruppe D i Premier Academy League, i sin siste ligakamp for sesongen. Nacho (str) og Sam Gainford nettet for de røde.

Liverpool lå på 2. plass i avdeling C før bortemøtet med Newcastle. Vertene åpnet best og Liverpools keeper måtte stoppe to gode forsøk fra Newcastle i de ti første minuttene. Spillet jevnet seg ut, men Liverpool tok ledelsen noe mot spillets gang i det 38. minutt. Ryan McLaughlin ble lagt ned i straffefeltet, og Nacho nettet fra ellevemetersmerket.

Ti minutter etter sidebytte utlignet Ryan McGorrigan for «The Magpies» på en kontring.  Deretter fikk Jerome Sinclair et avslutningsforsøk stoppet på streken, før Newcastle hadde et skudd i stolpen. Returen gikk i keeper og ut til corner.

13 minutter før slutt headet Marcus Maddison hjemmelaget i føringen fra et frispark. Liverpool utlignet fem minutter da Ryan McLaughlin la inn fra høyre. Sam Gainford styrtet ballen videre i mål. Med to minutter igjen å spille sørget Brandon Miele for at alle poengene ble igjen i nordøst.

- Skuffende å avslutte sesongen med et tap. Vi var uheldige og fortjente mer fra kampen, skriver U18-kaptein Jordan Lussey på Twitter.

Yalany Baio og Jack Dunn var tilbake etter skadeopphold. U16-spilleren Lloyd Jones debuterte for U18.

Liverpool U18: Belford, McLaughlin, Dunn (Quirk 72), Jones, Sokolik, Baio (Burke 72), Ibe, Nacho, Sinclair, Peterson (Gainford 68), Lussey.
Ubenyttede reserver: Stephens, Mukendi.