Ngoo ber om støtte

Michael Ngoo sier at man trenger støtte fra fansen i onsdagens semifinale mot Ajax. Angriperen mener han ikke har vært på sitt beste denne sesongen, men håper å avslutte sesongen sterkt.

- Liverpool har de beste fans i verden og vi vil behøve hjelp fra dem, forklarer den lange spissen til liverpoolfc.tv. Michael snakker om semifinalen i NextGen Series, som Liverpool skal spille førstkommende onsdag. Motstander er Ajax, som vant borte mot Barcelona i kvartfinalen, og kampsted er Langtree Park Stadium i St Helens.

- Å komme til finalen vil være fantastisk. Det er alltid en fornøyelse å spille for Liverpool. Klubben har en stor historie og det ville vært glimrende å komme til sluttkampen. Skal vi greie det må vi imidlertid være på vårt beste.

- Vi kan nesten ikke vente til kampen skal spilles. Jeg synes vi spilte bra mot Tottenham i forrige runde, men greide ikke å ta vare på sjansene. Vi er glade for at vi fikk en ny sjanse i turneringen, fortsetter Ngoo etter at man tapte 1-0 i London, men hvor hjemmelaget senere ble diskvalifisert for å ha brukt en spiller ulovlig.

- Alle er i god stemning foran denne kampen. Suso er i toppform, Adam Morgan har igjen begynt å score mål og vi har Raheem (Sterling). Raheem er en stor spiller og jeg trives med å spille ved siden av ham. Han er alltid en trussel og veldig fiks. Han gir hele tiden motstanderen noe å tenke på og han vil være en nøkkelspiller for oss.

- Vi vet at Ajax er et meget godt lag som vil gi oss en stor test. Vi har virkelig trives med å spille i NextGen Series denne sesongen og det har vært en ypperlig erfaring å ta med seg.

- Jeg har ikke vært fornøyd med min form denne sesongen, men jeg arbeider hardt på trening og ønsker å gjøre det beste for laget og avslutte denne sesongen sterkt.