Norske lag prioriteres

Kampene til Rosenborg og Molde i Europa League kommer til å bli prioritert på Canal9. Ytterligere fire kamper vil vises på C Mores sportskanaler C More Fotball/HD og C More Live/HD.

Pressemelding fra C More Entertainment:

Årets Europa League kan bli tidenes beste og mest interessante. Med storlag som Atlético Madrid,  Inter, Lazio, Liverpool og Tottenham, i tillegg til Molde og Rosenborg – er alt duket for festfotball i Europa Leauge. To kamper fra hver runde vil vises på CANAL9, mens ytterligere 4 kamper vil vises på C Mores sportskanaler.

Europa Leagues gruppespillets 48 lag er nå klare og i tillegg til Molde og Rosenborg, finner vi en rekke storlag fra både Spania, Italia og England, i tillegg til europeiske lag med norske spillere.  To kamper fra hver runde, der de norske lagene prioriteres, vil vises på CANAL9. Ytterligere fire kamper vil vises på C Mores sportskanaler C More Fotball/HD og C More Live/HD.

- Molde og Rosenborg har vist sterke prestasjoner gjennom hele kvalifiseringen, og det er utrolig gøy og ikke minst viktig for norsk fotball med to lag i Europa Leauge. Vi håper på motstandere som kan være med å lage fotballfest på våre norske arenaer, sier Kenneth Fredheim, sportssjef i C More Entertainment Norge.

- Dette er mye bedre enn det vi hadde turt å håpe på når vi kjøpte rettighetene til Europa League i fjor sommer. Rosenborg og Molde, i tillegg til topplag og tradisjonsrike storklubber som Liverpool, Tottenham, Inter, Lazio, Atlético Madrid, PSV Eindhoven og Bayer Leverkusen - alt ligger til rette for festfotball fra Europa League på CANAL9 og C Mores sportskanaler, sier Steinar Brændeland, landssjef for C More Entertainment Norge.

C More Entertainment har rettighetene til å vise Europa League fra kommende sesong og de neste tre årene. Gruppespillet starter 20. september.

Canal+ endrer navn til C More fra 4. september.