Nummer 700 for Carra

I kveld spiler trolig Jamie Carragher sin 700. kamp for Liverpool. Brendan Rodgers hyller spilleren, og er imponert over hvordan han har vært i pre-season.

Det er over femten år siden Jamie Carragher debuterte for Liverpool, i en kamp mot Middlesbrough. Han går inn i sin 17. sesong for de røde. Forrige sesong måtte han finne seg i å være andrevalg bak stopperduoen Daniel Agger og Martin Skrtel, men det ryktes at Daniel Agger ikke er med til Hviterussland, så trolig vil scouseren spille sin kamp nummer 700 i kveld.

- Han er en fenomenal karakter. Jeg har sett han fra utsiden i mange år, og å spille 700 kamper for en klubb som denne er utrolig, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Presset som kommer med ved å bære trøyen i denne klubben er stort, og for han er det bare en levemåte. Han har viet sitt liv til å være en fotballspiller. Han er 34 nå, og det blir ikke enklere når du blir eldre, men jeg har blitt imponert over pre-season.

- Jeg så ham da han kom av banen etter en time mot Tottenham, og han så fortsatt veldig frisk ut, så det sier litt om ikke bare hvordan han jobber, men hvordan han lever livet sitt utenfor banen.

- Han er et stort forbilde som profesjonell, og dersom vi kan utvikle spillere her til å bli som Jamie Carragher, og å ha karrierer som han, så vil det ikke kunne gå galt med klubben.

- Han er en fenomenal spiller, en utrolig karakter, og en jeg er veldig glad for å ha på mitt lag, avslutter manageren.